Beste e-bakfiets 2023: de Urban Arrow Family Performance plus

Voor als je een jonge familie bent en midden in de stad woont, is het erg fijn om te weten wat en vertrouwde bakfiets is om je kinderen (en al hun speelgoed) mee te vervoeren. Zo hebben we gevonden dat de Urban Arrow Family Performance plus verkozen is tot dé bakfiets van 2023. Dit komt voornamelijk doordat de fiets erg ‘stevig’ aanvoelt. De frame en de bak voelen na de eerste meters die je op de fiets maakt gelijk vertrouwt aan. Daarnaast fietst de bakfiets ook heel comfortabel. De bakfiets heeft een krachtige Bosch cargoline midden-motor en Enviolo traploos verstelbare schakelnaaf, die er voor zorgen dat je altijd soepel rijdt.

Dit is de beste e-bike van het jaar 2023 (volgens RAI vereniging)

 

De kenmerken van de elektrische fiets

Wat de Family Performance Plus echt onderscheidt van de Performance Essential zijn twee essentiële aspecten: de aandrijving en het display. De Urban Arrow Family Performance Plus is voorzien van een geavanceerde Carbon riemaandrijving. Hiermee profiteer je van een aandrijfsysteem dat bijna geen onderhoud vergt, in tegenstelling tot de kettingaandrijving van de Family Performance Essential.

Terwijl de Performance Essential is uitgerust met een Bosch Purion display, gaat de Family Performance Plus nog een stap verder met het nieuwere Bosch Kiox display. Het meest opvallende verschil? De Kiox is naadloos verbonden met de Bosch ebike Connect-wereld. Dit betekent dat je als sportieve fietser kunt genieten van alle functies die je nodig hebt. Het kleurendisplay toont voortdurend je route en rijgegevens, waardoor je altijd op koers blijft. Maar dat is niet alles! Dankzij de Bluetooth-functie kun je je hartslagmeter koppelen en je trainingen optimaal volgen.

De bakfiets heeft een prijs van ongeveer €6.190,- Ben jij nu eigenlijk helemaal niet benieuwd naar de beste e-bike, maar wil je gewoon een hele goedkope? Wist je dat de Lidl megakorting geeft op een e-bike?