De 3 beste bars om je cocktails thuis te bestellen

Niet alle bars doen mee aan het thuisbezorgen, maar dat hoeft ook niet als de drie beste cocktailmakers van Nederland wél meedoen aan het bezorgen. Gelukkig is dat het geval, dus mocht je voor al je vrienden een heerlijke cocktail willen bestellen, dan ben je bij deze bars aan het juiste adres.

1. Super Lyan

Dit is niet alleen één van de lekkerste cocktailbars die er bestaan, maar de sfeer van de bar waar je normaal aan kan zitten is echt adembenemend. Dit gevoel geven ze je ook absoluut als je je cocktails thuis laat bezorgen, want ze maken er echt een beleving van. Zo hebben ze. naast de reguliere cocktails, ook experience boxes. Zo kan je voor elke gelegenheid een box kiezen. Houd je een feestje voor je beste vrienden? Dan kies je voor de “Party” Box of voor de “Disco” Box. Ben je fan van de klassieke cocktails? Dan kies je de “Classic” Box. En voor een romantische avond met je vrienden zit je absoluut goed met de “Date Night” Box.

En natuurlijk kan je ook gewoon zelf een bestelling samenstellen met je favoriete cocktails. Maar voor de beste beleving, ga je voor een Super Lyan experience box. Vóór 15:00 besteld, dezelfde dag klaar voor een pick-up en binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd.

experience box lyan cocktails

2. Kampai! Amsterdam

Mocht je nou heel erg van cocktails houden, maar is je tweede grote liefde toch écht sushi? Dan heb je bij Kampai! Amsterdam wel erg veel geluk. Hier kan je namelijk cocktails en sushi in één bestelling thuisbezorgd krijgen. En vind je alleen cocktails ook prima? Dan zijn deze natuurlijk ook apart te bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere Bourbon Old Fashioned, een Pornstar Martini of een stevige Espresso Martini. Je kunt kiezen uit verschillende opties, dus ga voor een extra grote variant bij je favoriete cocktail. En ze hebben nu ook cocktail pakketten die gewoon door de brievenbus passen. Dan heb je de lekkerste cocktails in huis en hoef je er niet eens voor thuis te blijven als ze komen bezorgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kampai! Amsterdam (@kampaiamsterdam)

3. Cocktails by Nina

Bij Cocktails by Nina heb je eigenlijk geluk met het de hele dag thuiszitten. Ze bieden namelijk, zolang het nog duurt, 25% korting om hun complete assortiment. Het voordeel bij Cocktails by Nina is dat de cocktail gewoon in één fles. Zo hoef je de fles alleen maar koud te leggen en daarna in te schenken in je favoriete glas. Mocht je nou met veel mensen zijn, dan kan je voor een grotere fles gaan. Ze hebben namelijk de keuze uit een fles van 500 ml, 700 ml of zelfs 1 liter. Ga voor een heerlijke MANGO MADNESS, of kies voor een traditionele PINA COLADA.