The Last of Us

In deze steengoede serie worden Joel en Ellie, een koppel dat is gevormd door de meedogenloze wereld waarin ze leven, gedwongen om te overleven in Amerika na de pandemie. Tijdens hun reis worden ze geconfronteerd met brute omstandigheden en meedogenloze moordenaars. De serie brengt de emotionele band van de twee hoofdpersonen goed in beeld en laten zien hoe zij proberen te overleven in deze genadeloze wereld. Goed nieuws voor de fans: HBO Max heeft The Last of Us seizoen 2 bevestigd, welke verwacht wordt in 2025.

 

Bookie

Bookie volgt het leven van een ervaren bookmaker die worstelt met de dreigende legalisatie van sportgokken. Terwijl hij zijn eigen instabiele klanten, familie en collega’s in toom probeert te houden, toont de serie de complexiteit van zijn wereld. Met de dreigende veranderingen in de gokindustrie wordt de bookmaker geconfronteerd met morele dilemma’s.

 

Spy/Master

In het hoogtepunt van de Koude Oorlog, vertelt Spy/Master het verhaal van Victor Godeanu, rechterhand van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Deze spionageserie onthult een week in het leven van Godeanu, een geheim agent voor de KGB, die Roemenië moet ontvluchten. Met een diplomatieke reis naar Duitsland als zijn enige kans op overleving, wordt hij bijgestaan door een undercover Stasi-agent, een CIA-agent en wordt geconfronteerd met dreigingen van zowel de KGB als zijn eigen land.

 

Shaun White: The Last Run

Shaun White: The Last Run is een docuserie over drievoudig Olympisch goudenmedaillewinnaar Shaun White. Het onthult niet alleen zijn prestaties in snowboarden en skateboarden, maar werpt ook een blik op zijn jeugdige strijd met een aangeboren hartaandoening. De serie toont de ontwikkeling van zijn onverslaanbare talent, de opofferingen van zijn ouders en zijn unieke reis naar het behalen van Olympisch goud. Kortom, een emotionele en inspirerende rollercoaster.

 

SmartLess: On the Road

Ga mee op pad met Jason Bateman, Will Arnett en Sean Hayes in ‘SmartLess: On the Road’. De serie biedt een exclusieve blik achter de schermen van hun uitverkochte live tour van de populaire podcast “SmartLess”. Reizend door het hele land en vergezeld door beroemdheden, geeft de serie een intieme kijk op de dynamiek tussen de drie vrienden en hun gasten.

 

Telemarketers

Telemarketers is een donkerkomische docuserie die de onverwachte reis van twee kantoorvrienden volgt. Ontdek de duistere waarheid achter hun werk in een louche callcenter in New Jersey, waar ze mensen overhalen om geld te geven aan goede doelen. Vastbesloten om de corrupte Amerikaanse telemarketingindustrie te ontmaskeren, onthult de serie de absurditeit van hun twintigjarige reis.

 

The Golden Boy

De tweede sportdocumentaire in de lijst met de top 10 beste series van HBO Max uit 2023. The Golden Boy onthult het verhaal achter de schijnbaar perfecte buitenkant van bokser Oscar De La Hoya. Met zijn charismatische persoonlijkheid en het verhaal van Olympisch goud voor zijn stervende moeder, werd hij nationaal bekend als een superster in en buiten de ring. Echter, achter de gepolijste façade schuilen uitdagingen en complexiteiten die verder gaan dan wat het publiek ziet.

 

The White House Plumbers

The White House Plumbers is een serie over de politieke sabotage achter het Watergate-schandaal. E. Howard Hunt en G. Gordon Liddy, de meesterbreinen achter de ineenstorting van Nixon’s presidentschap, worden per ongeluk de vernietigers van hetgeen ze probeerden te beschermen. De serie onthult de geheimen en intriges die leidden tot een van de grootste politieke schandalen in de Amerikaanse geschiedenis.

 

Navajo Police: Class 57

Volg de uitdagingen, fysieke ontberingen en zelftwijfel van officieren en rekruten van de Navajo Police Department tijdens hun intensieve training. De serie duikt diep in hun achtergrondverhalen en biedt een meeslepend portret van het leven in het reservaat, en onthult de motieven die hen naar het politiekorps hebben geleid.

 

Boom Boom Bruno

Boom Boom Bruno introduceert Bruno, de cowboy van het district, en zijn nieuwe partner Mark. Terwijl Bruno zijn onzekere partner leert hoe een echte man te zijn, worden ze geconfronteerd met vooroordelen en hevige weerstand. Dit gebeurt tijdens een zaak die ze moeten oplossen waarbij een travestiet levenloos wordt aangetroffen op hun terrein. De serie onderzoekt thema’s van vooroordelen, moed en gerechtigheid binnen het politieke landschap van het district.