Wie is Benthe Masseüs?

De 21-jarige Benthe Masseüs is een knappe verschijning uit het oosten van het land en wellicht ken jij haar al, want zij deed in 2020 mee als finalist aan Miss Beauty of Overijssel. Daarnaast staat de mooie Nederlandse blondine ook regelmatig voor de camera voor Hunkemöller in de leukste setjes en dat levert prachtige content op.

Naast haar modellencarriere heeft Benthe een Bachelor Bouwkunde afgerond en is zij inmiddels algemene projectondersteuning bij een architectenbureau. We kunnen dus wel stellen dat Benthe een hardwerkende dame is en dat is iets wat wij alleen maar kunnen waarderen in een vrouw.

Haar Instagram-foto’s maken je aan het lachen

Maar Benthe Masseüs doet het niet alleen goed als model. Ze heeft inmiddels namelijk ook een flinke fanbase op weten te bouwen via sociale media en dat vinden wij niet zo gek als je er zo goed uit ziet als de blondine. Zo heeft zij maar liefst ruim 14.000 volgers op Instagram die zij regelmatig voorziet van de leukste content vanuit vakantiebestemmingen. Zo is Benthe in haar vrije tijd namelijk erg reislustig en is zij het afgelopen jaar dan ook afgereisd naar warme plekken als Bali, Kreta en Sicilië. Ook zoekt zij zeker graag de kou op en was zij afgelopen maand op skivakantie naar Tsjechië. En deze foto’s zijn niet alleen leuk omdat Benthe zo’n prachtige verschijning is en we haar regelmatig in bikini kunnen bewonderen, ze heeft namelijk ook een hele vriendelijke uitstraling waardoor zij bij iedere foto een lach op ons gezicht tovert.

Tot slot vindt Benthe het ook prettig om naar de sportschool te gaan en leuke dingen te doen met haar vriendinnen. Kortom, Benthe tikt wat ons betreft alle boxen aan en krijgen wij voorlopig niet meer uit ons hoofd. Zie hieronder een aantal van onze favoriete foto’s van haar Instagram: