Een datingcoach laat weten op welke signalen je allemaal moet letten om te zien of je aantrekkelijker bent dan je denkt. We zetten ze voor je op een rijtje.

1. Vrouwen staren naar je

Vrouwen doen doorgaans goed hun best om onaantrekkelijke mannen af te stoten. Ze staren dus nooit naar onaantrekkelijke mannen, maken geen oogcontact en lachen niet naar je. Als een vrouw dus vaak naar je staart dan is er een goede kans dat ze je aantrekkelijk vindt.

2. Vrouwen gaan onnodig bij je staan

Als een groep vrouwen naar je toetrekt in een bar dan is dat geen toeval. Ze doen dat omdat ze je aandacht willen. Word je wel eens aangeraakt door een vrouw in een club? Dit gebeurt niet bij onaantrekkelijke mannen.

3. Vrouwen zijn heel open naar je

Doorgaans geven vrouwen niet direct alles prijs, maar als je er goed uitziet dan hoef je niet eens moeite te doen. Ze beginnen automatisch goede gesprekken met je te voeren, zonder dat je eerst het ijs hoeft te breken.

4. Vrouwen raken je onnodig aan

Onnodig aanraken is natuurlijk het duidelijkste signaal dat een vrouw met je aan het flirten is. Als een vrouw je plotseling aanraakt dan is dit geen toeval, ze doen dit niet bij onaantrekkelijke mannen om geen verkeerde signalen af te geven.

ben ik aantrekkelijk

5. Willekeurige vrouwen gaan je volgen op Instagam

Als je een openbaar Instagram-account hebt en willekeurige vrouwen gaan je volgen dan is dit ook een goed teken dat je aantrekkelijk bent (of je bent gewoon een top natuurfotograaf).

6. Vrouwen bieden spontaan hulp aan

Kamp je in het openbaar met een probleem en komt er direct een vrouw om je te helpen? Ook dit wijst erop dat je aantrekkelijker bent dan je denkt. Ze willen je graag helpen, heel graag.

7. Je krijgt matches op dating apps

Vrouwen hebben onwijs veel keus op dating apps en dus is het een goed teken als je veel matches krijgt. Je valt dan echt op.