Waar gaat Gevoel voor Tumor over?

Gevoel voor Tumor is een Belgische dramaserie, momenteel te zien op Netflix, die draait om de jonge student Tristan Devriendt, die plotseling wordt geconfronteerd met de harde realiteit van kanker. De serie volgt zijn reis door het medische doolhof terwijl hij de diagnose en behandeling van zijn ziekte ondergaat.

Maar wat deze serie echt bijzonder maakt, is de manier waarop het humor en emotie combineert in het gezicht van tegenspoed. Het laat zien hoe Tristan en zijn vrienden omgaan met de uitdagingen van kanker, met een mix van grappige momenten en hartverscheurende situaties. Het is een eerlijke en ontroerende kijk op het leven met een ziekte, die zowel licht als donker belicht.

Bekijk hier de trailer van Gevoel voor Tumor:

Wie spelen er in de serie?

De serie wordt gedragen door een getalenteerde cast die de personages tot leven brengt met hun overtuigende acteerprestaties. Robrecht Vanden Thoren schittert in de rol van Tristan Devriendt, en we zien ook indrukwekkende optredens van onder anderen Ella Leyers, Steve Geerts, en Stijn Van Opstal. Samen brengen ze de complexe emoties en relaties van de personages op een geloofwaardige en meeslepende manier over, waardoor je als kijker volledig wordt meegesleept in hun wereld.

Goede recensies, ook van de normale kijker

Het is geen verrassing dat Gevoel voor Tumor niet alleen geliefd is bij het publiek, maar ook bij critici. Met een IMDb-score van 8.5 spreekt de kwaliteit van de serie voor zich. De serie slaagt er volgens velen in om een moeilijk onderwerp als kanker op een respectvolle en genuanceerde manier te behandelen, zonder de lichtheid van het leven uit het oog te verliezen. Het is een zeldzame vondst die zowel ontroert als inspireert.

Kortom, als je op zoek bent naar een nieuwe serie om te bingewatchen op Netflix, dan is Gevoel voor Tumor absoluut een aanrader. Het is een meeslepende en ontroerende reis die je niet snel zult vergeten. Dus pak je popcorn en tissues, en duik in deze prachtige Belgische productie!

Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder wat reacties van fans op X/Twitter:

tweet

tweet