Genieten van speciaalbier

Speciaalbier is niet zomaar een biersoort: het staat gelijk aan het samen zijn met vrienden en genieten van het moment. Iets wat we maar al te graag doen en wat steeds meer in trek is. Verspreid over het land zien we steeds meer speciaalbier cafés uit de grond schieten. Een ontwikkeling die er voor zorgt dat we allemaal steeds sneller en vaker in aanraking komen met dit fenomeen. Als gevolg hiervan drinken vrienden steeds vaker zulke bieren op hun vrije mannenavond.

Het leuke aan het drinken van dit soort bier is dat je min of meer bezig bent met een ontdekkingsreis. Er zijn zoveel verschillende speciaalbieren te krijgen dat het als een uitdaging voelt om de verschillende soorten en smaken te proberen. Of dit nu thuis is, tijdens een barbecue of op een boot. Speciaalbier past overal bij en verhoogt het plezier en de gezelligheid. Je merkt dat – zeker wanneer het aanbod gevarieerd is – jij en je vrienden elkaars bier zullen beoordelen en zo onbewust als een stel bier connoisseurs de avond door zullen brengen.

beerwulf speciaalbieren MAN-MAN

Het gemak van keuze en service

Beerwulf is de ultieme uitkomst wat betreft het aanschaffen én genieten van je speciaalbier. Wij besloten om op een van de laatste zomerse dagen met z’n allen te gaan varen op de Amsterdamse grachten – wat natuurlijk niet kan zonder spijs en drank. Mede door deze spontane gedachte besloten we om gebruik te maken van de service van Beerwulf en niet op zoek te gaan naar de slijterij of supermarkt voor onze speciaalbieren.

Het mooie van de service van deze Amsterdamse ontdekking is het feit dat het aanbod enorm groot is en de service uitstekend (voor 18.00u besteld is de volgende dag genieten). Daarnaast kun je – afhankelijk van je wensen – voor iedere situatie een passend pack bestellen. De keuze bestaat uit het Amsterdam, Bierproeverij, Bock of IPA pack. 

Ieder pack bevat 12 van de meest subtropische, zeldzame en nooit-eerder-vertoonde speciaalbieren. Het zijn stuk voor stuk bieren die je een andere smaakbeleving geven en beslist de tongen los zullen krijgen. Niet alleen vanwege de alcohol, maar ook vanwege hun creatieve etiketten en leuke benamingen. Als je minstens 12 bieren besteld hoef je niets te betalen voor de verzending. Dat lijkt veel, maar omdat de bieren van hetzelfde prijsniveau zijn als in de supermarkt is het dus geen buiten-proportioneel duur grapje.

beerwulf speciaalbieren MAN-MAN

De smaakmakers van het moment

We hebben genoten van onze packs van Beerwulf. Er zat een grote variatie in smaak in, ook al vielen bepaalde bieren onder eenzelfde categorie (denk aan IPA). Bovendien hebben we ons goed weten te vermaken met de uiterlijke eigenschappen van sommige flesjes en de benamingen van enkele bieren. Het is dus beslist een aanrader om eens zo’n pack uit te proberen met vrienden. Zoals we zeiden is er voor ieder wat wils, dus er zal vast een pack zijn waar jij en je vrienden een goede tijd mee gaan beleven.

Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar het aanbod van Beerwulf, check dan zeker even hun website om te bekijken wat er mogelijk is. Verras je vrienden en ga dit weekend groots uitpakken met 12 verrassende speciaalbieren. We zijn benieuwd hoeveel bieren jullie nog nooit eerder zijn tegengekomen.