World Series of Beer Pong

Via de mannen van Gewoonvoorhem zijn wij ter ore gekomen dat er dit jaar een lucratief bierpong toernooi gehouden wordt. De World Series of Beer Pong is het grootste toernooi ter wereld waar bierpong centraal staat. Wat is groot? Voorgaande edities trokken meer dan 1.000 deelnemers die voornamelijk uit Amerika zelf en uit het buurland Canada kwamen. De locatie is ook niet een van de minste: Las Vegas. Als je dus al snel het toernooi moet verlaten, dan heb je alsnog genoeg te doen. Leuk en aardig zo’n bierpong toernooi, maar hoe kunnen wij als Nederlanders meedoen? Dat kan op twee manieren. De eerste en reguliere manier is om je in te schrijven vóór 10 juni en daar €215 voor neer te leggen. De andere optie is om je te plaatsen door een World Series of Beer Pong Satellite Tournament te winnen. Check hieronder de beelden van de finale van een aantal jaar geleden.

 

Velen hanteren verschillende regels, wat voor frustratie kan zorgen. Om dit te voorkomen heeft het toernooi WSOPB-regels opgesteld zodat iedereen weet hoe ze dit spel moeten spelen. De tafels zijn 2,4 meter lang, dus oefen het dan ook op deze afstand. Het toernooi wordt gespeeld van vrijdag 6 tot zondag 8 juli en heeft een prijzenpot van maar liefst €52.700 ($65.000).

Nodig je beste vriend uit en ga de uitdaging aan. Wie weet ben jij straks de eigenaar van een mooi bedrag en eeuwige roem. Bierpong niet je ding? Dan zijn dit andere toffe activiteiten om te doen met je beste vriend.