Marian Trott uit B&B Vol Liefde

De 69-jarige Marian Trott gaat in het huidige seizoen van B&B Vol Liefde op zoek naar haar soulmate. Ze is de trotse eigenaar van het prachtige Villa Surgo, een Bed and Breakfast aan de zuidkust van Portugal. Hier ontvangt Marian met open armen een handjevol potentiële liefdeskandidaten, die zich naar aanleiding van haar oproep hebben opgegeven voor het programma.

Of er liefde in de lucht hangt, dat moeten we afwachten. Wat we inmiddels wel weten is dat het in Villa Surgo meer dan aangenaam vertoeven is. Dit onderkomen in de zonnige Portugese Algarve is uitgerust met vier slaapkamers, drie badkamers, een groot zwembad én een jacuzzi! Marian deed er in totaal tien maanden over om dit prachtige stulpje uit de grond te stampen, maar dan heb je ook wat!

B&B Vol Liefde Marian

Wat kost een overnachting in Villa Surgo?

De mannen die het hart van Marian proberen te veroveren hebben dus geen klagen, maar misschien ben je zelf inmiddels ook erg enthousiast geworden en zou je graag één of meerdere nachtjes in Villa Surgo doorbrengen. Je zult daar echter wel wat voor over  moeten hebben: omdat Villa Surgo van alle luxueuze gemakken is voorzien, is slapen in deze B&B ook zeker niet goedkoop. In het laagseizoen betaal je bij Marian al 500 euro voor één nachtje slapen. In het hoogseizoen betaal je maar liefst 650 euro per nacht!

Een simpele rekensom leert ons dat je een slordige 4550 euro kwijt bent als je een week in Villa Surgo wil vertoeven. Je mag dus alvast beginnen met sparen mocht je de B&B ooit in levende lijven willen aanschouwen, maar vergeet niet dat je er ook een heleboel luxe voor terugkrijgt. Mocht je dit echt boven de pet groeien, kun je Villa Surgo natuurlijk nog altijd gewoon vanaf je luie bank aanschouwen en de beelden op televisie bekijken. En mocht het nou niks worden tussen Marian en een van de de uitverkoren mannen, dan kun je haar na afloop van de serie ook gewoon een kaartje sturen: wie weet nodigt ze je nog uit voor een kennismaking. Zie hieronder een aantal foto’s van de Bed and Breakfast van Marian:

woonkamer Bed and Breakfast vol liefde

B&B vol liefde marian trott woning portugal villa