Waarom verkoopt Caroline van B&B Vol Liefde haar villa?

Caroline heeft na haar tijd bij B&B Vol Liefde een moeilijke tijd gehad en nu moet ook haar villa de verkoop in. Ze kocht haar droomvilla nog geen jaar geleden voor € 710.000 en liet er een hypotheek op vestigen van € 110.000.

Ze investeerde flink om er een Bed & Breakfast van te maken. Ze zag het al helemaal voor zich: gasten ontvangen in haar prachtige villa, genietend van de rust en ruimte nabij de Loosdrechtse Plassen. Maar helaas gooide de Vereniging van Eigenaren roet in het eten. Ze kreeg geen toestemming om haar plannen door te zetten, en zo viel haar droom in duigen.

Villa Caroline B&B Vol Liefde

Villa bij de Loosdrechtse Plassen te koop

Nu staat Caroline’s villa te koop voor € 875.000. Een prijs waar ze niet op gehoopt had, maar het is wat het is.  Als het voor deze prijs wordt verkocht, ligt er wel een potentiële winst van € 165.000 voor haar klaar.

De villa heeft een woonoppervlakte van 96 vierkante meter. Je vindt er twee slaapkamers, twee badkamers, een zolder en een woonkeuken die uitkomt op het zonneterras. Dan heb je nog het gastenverblijf, met eigen keuken en woonkamer. De deuren slaan ook open naar de tuin. Parkeren is daarnaast ook geen probleem bij de villa.

Wat gaat Caroline nu doen?

Na de verkoop van de Villa kijkt Caroline van B&B Vol Liefde vooruit naar nieuwe avonturen. Hoewel ze dan moeilijke tijd heeft gehad en het nu weer tegen zit liggen alle wegen nog voor haar open. Blijft ze in Nederland, of gaat ze opnieuw naar het buitenland? Aan de ene kant wil ze graag een nieuw plekje in ons kikkerlandje, maar Oostenrijk trekt haar nog steeds. De tijd zal het in ieder geval leren.

Bekijk hieronder de foto’s van de villa van Caroline of neem een kijkje op de website van BekendeBuren:

Villa Caroline B&B Vol Liefde

Badkamer Caroline