De Mercedes van Bas Smit ondergaat een transformatie

Ruim een halfjaar geleden kocht Bas Smit een nieuwe brute wagen. De felblauwe Mercedes Benz G onthulde hij toen in een story op creatieve wijze. Inmiddels lijkt het erop dat hij die  blauwe kleur toch een beetje zat begon te worden. Het is dan wel een opvallende kleur, maar je moet er wel net van houden. Smit vond het waarschijnlijk zonde om zijn hele auto te vervangen. Logisch want deze wagen is er ook eentje waar je zeker wat plezier uithaalt. Hij koos dus simpelweg gewoon voor een nieuwe frisse kleur, maar wel eentje die (uiteraard) weer niet zo standaard is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jordy Dost (@jwd)

We weten eerlijk gezegd niet zo goed hoe we deze kleur zouden moeten omschrijven, want het is geen alledaagse kleur Hij valt dus lekker op tussen de andere auto’s op de weg. Het is niet helemaal oranje, maar ook roze is niet de juiste benaming voor deze kleur. Toch komen deze kleuren beide het meeste in de buurt. Het is waarschijnlijk het meest te vergelijken met een perzik kleur. Onder de foto van bekende Jordy Dost zien we #peach. Een ding is zeker: Bas houdt wel van de felle kleurtjes. We zouden bijna denken dat de zomer eraan zit te komen.

Hij hoopte op een vrouwelijke auto

In een van zijn laatste story’s deelt hij een kleine video van zijn auto. We zien hem de auto vol tanken voor een behoorlijk bedragje van €208,04. Daaronder speelt hij het liedje Girl on fire van Rihanna af en deelt hij de tekst: ‘Hahaha ik dacht ik maak d’r wat vrouwelijker dan zuipt ze minder. Nou dat is dus bullshit’. Dat Bas Smit ook wat humor in petto heeft is dus wel duidelijk. Zie de foto van zijn Instagram hieronder:

Dat je voor deze auto een aardig zakcentje mag neerleggen is duidelijk. Maar waar betaalt Bas Smit dit precies van? Lees hier hoe Bas Smit zijn geld écht verdient.