Bouwpromotor Bart Versluys overvallen

Bart Versluys is een bekende Belgische projectontwikkelaar en de CEO van Versluys Groep, een familiebedrijf dat al sinds 1908 bestaat. Het bouwbedrijf is gevestigd in Oostende. Versluys heeft een aanzienlijk vermogen en kan zich dan ook dure dingen veroorloven. Een peperduur horloge bijvoorbeeld. Helaas is hij dat horloge nu kwijt, aangezien hij afgelopen weekend overvallen en beroofd is.

Het horloge, een Richard Mille Rm 11-03 Titanium, is maar liefst 350.000 euro waard. Het is een exclusief luxehorloge waar maar een beperkt aantal van gemaakt worden, waardoor het dure verzamelobjecten worden. Richard Mille is een van de best verkopende horlogemerken. Versluys zegt zelf het horloge jaren geleden gekocht te hebben als investering. Aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws vertelde Bart Versluys dat hij het uurwerk nooit in een grote stad zou dragen, maar een overval bij zijn eigen bedrijf niet had verwacht.

Bart Versluys beroofd Richard Mille Rm 11-03 Titanium

De overval werd vastgelegd op een bewakingscamera en die beelden zijn ondertussen ook al openbaar gemaakt (zie onderaan dit artikel). Afgelopen vrijdag wilde Bart Versluys tegen zeven uur ’s avonds bij het bedrijf vertrekken toen twee gewapende mannen hem aanvielen. Versluys werd onderuit gehaald en getrapt en geslagen. Hij vocht stevig van zich af, maar met behulp van pepperspray wisten de twee overvallers zijn horloge te bemachtigen. Nu heeft de bouwpromotor een cash beloning beloofd voor de gouden tip die zijn horloge bij hem terug kan brengen.