De carrière van Bart Nieuwkoop

Bart Nieuwkoop spendeerde een groot deel van zijn carrière bij Rotterdams trots Feyenoord, de kampioen van vorig seizoen in de Eredivisie. In totaal speelde hij zes jaar voor de club uit de havenstad. Hij was onderdeel van het Feyenoord-team dat in 2017 voor het eerst sinds 18 jaar de landstitel prolongeerde.

Appartement Bart Nieuwkoop

Maar in het seizoen wat daarop volgde verloor hij zijn basisplek, waarna hij voor één seizoen werd uitgeleend aan Willem II uit Tilburg. Daar blies hij zijn carrière nieuw leven in, waanra hij transfereerde naar het Belgische Union Sint-Gillis, een club die net na de promotie naar het hoogste niveau gelijk meedeed om de Belgische titel. Nieuwkoop was een vaste kracht en besloot deze zomer na drie uitstekende seizoenen terug te keren naar zijn ‘thuis’.

Ondanks terugkeer in Rotterdam verkoopt Nieuwkoop zijn appartement

Ondanks zijn toch wat opvallende terugkeer heeft de 27-jarige linkervleugelverdediger besloten zijn appartement aan de Wolphaertsbocht 161 C in Rotterdam-Charlois te verkopen, voor een vraagprijs van € 200.000. Zelf kocht hij het appartement in 2018 voor € 132.000 en liet hij er een hypotheek op vestigen van € 212.500.

Voor die € 200.000 krijg je een sfeervol driekamerappartement met 70 m² woonoppervlak gelegen op de derde verdieping. De keuken heeft een luxe randje en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de keuken kom je uit bij het balkon. Het appartement ligt niet ver van het centrum van Rotterdam. Het is te bereiken met de tram en de fiets. Bekijk meer foto’s van het appartement hieronder (bron: Funda).

Appartement Bart Nieuwkoop

Bart Nieuwkoop appartement