Fout wordt opgemerkt

De Australiƫr gaf het geld uit alsof het niks was en waande zichzelf in het ultieme bachelor leventje. Een leven dat zo mooi leek moest Luke na twee jaar inruilen voor een 4-jarige celstraf, nadat de fout aan het licht was gekomen bij de bank.

De 29-jarige Moore ging vorige week vrijuit nadat hij in beroep was gegaan tegen zijn veroordeling. Op grond van het feit dat zijn acties niet misleidend waren, kreeg hij het gelijk van de rechtbank. Nu probeert Moore zijn leven weer op te pakken, woont hij bij zijn moeder in Goulburn, New South Wales en volgt ironisch genoeg een rechtenstudie om advocaat te worden.

Nu probeert Moore zich aan het normale leven aan te passen, want de afgelopen paar jaren leefde hij in een achtbaan. Door een fout in het systeem van de bank kreeg Luke Moore een enorme hoeveelheid geld tot zijn beschikking en heeft (in twee jaar) een bedrag van $1.5 miljoen dollar uitgeven. In plaats van het inlichten van de bank heeft hij een grote hoeveelheid transacties uitgevoerd naar verschillende bankrekeningen.

Naast het kopen van een ingelijste Michael Jordan T-shirt, betaalt hij met het geld hypotheken, verzekeringen en andere rekeningen. Wellicht kan hij nu beter met zijn geld omgaan.