De Bang & Olufsen platenspeler

Bang & Olufsen kunnen we als één van de grote spelers benoemen van het audioapparatuur. Naast dat ze een van de eerste op de markt waren, maakten ze eigenlijk alleen maar producten van hoge kwaliteit. Zo brachten ze voor een lange periode platenspelers uit, die later niet veel meer werd geproduceerd. Maar er is goed nieuws voor de vintage-fans: Bang & Olufsen brengt de Beogram 4000c Recreated Limited Edition uit. Een platenspeler met het uiterlijk van de originele versie, maar helemaal opgeknapt voor de wederverkoop. Dit kostbare, unieke exemplaar zal voor veel mensen een lust voor het oog zijn.

platenspeler

Beogram 4000c Recreated Limited Edition

De Beogram 4000c Recreated Limited Edition zal het eerste product zijn dat gelanceerd wordt onder B&O’s nieuwe Classics initiatief: het restaureren en opnieuw vormgeven van klassieke producten. Bij deze platenspeler zijn de look and feel van de originele platenspeler hetzelfde gebleven. Het is dus een echte eyecatcher voor in jouw mancave. De Beogram is gemaakt van aluminium, heeft een champagnekleur en wordt gekaderd in een eiken frame. Natuurlijk brengt B&O de platenspeler uit mét stofkap. Wanneer de platenspeler niet wordt gebruikt, beschermt deze kap alle elektronica in de platenspeler tegen stofdeeltjes. Hiermee blijft je platenspeler in prachtige staat.

Bang & Olufsen gelimiteerd met 95 stuks

Deze Beogram 4000c Recreated Limited Edition is écht een object waar veel verzamelaars van lopen te watertanden. Er worden namelijk maar 95 stuks genummerd en uitgebracht. Daarmee markeert Bang & Olufsen’s zijn 95e verjaardag. Je krijgt van Bang & Olufsen 5 jaar garantie op het product. Dat is maar goed ook, want voor een prijs ruim 10.000 euro krijg je dan toch net wat meer zekerheid voor je schitterende platenspeler. Ze hebben trouwens niet voor niets gekozen om dit product als eerste uit te brengen in de Classics collectie: “Bij Bang & Olufsen worden onze producten gebouwd om de tand destijds te overleven. Dat is wat ons onderscheidt als merk, wat de Beogram 4000c zo mooi belichaamt en waar we op willen bouwen in de toekomst”.

Je gaat niet de enige geïnteresseerde zijn om deze fraaie platenspeler van Bang & Olufsen in je collectie toe te voegen, dus met het gelimiteerde aanbod is het maar te hopen dat je er alsnog een weet te bemachtigen.