BACARDÍ heeft het weer voor elkaar gekregen: er komen weer gloednieuwe, klant-en-klare Aged Rum Cocktails aan. BACARDÍ staat natuurlijk bekend als één van de oudste en meest gerespecteerde rum merken ter wereld. Ook dit jaar brengt BACARDÍ weer nieuwe smaken van fantastisch lekkere rum uit. De nieuwe smaken hebben een Caribische tint en maken deze Aged Rum Cocktails een interessant drankje voor op het terras of lekker thuis. De smaken zijn samengesteld en ontwikkeld door de meest getalenteerde bartenders ter wereld, waaronder rum expert Georgi Radev, Chelsie Bailey en Ran van Ongevalle. Met deze nieuwe varianten op de klassieke rum wordt jouw huisfeestje of terrasbezoek naar het hoogste niveau getild.

Caribbean Espresso Rumtini

De eerste cocktail is de Caribbean Espresso Rumtini; een zachte variant op de klassieke Espresso Martini zoals je die kent. De cocktail is lekker bitter en zoet en bevat ook aroma’s van vanille, kalonoten en toetsen van donkere chocolade en koffie. Een Espresso Martini met een twist dus. Super geschikt voor de ervaren Espresso Martini drinker die een keer iets anders wil proberen of voor fans met een voorkeur voor een wat zachtere rum.

BACARDIě Aged Rum Cocktails - Caribbean Espresso Rumtini (1)

 

Roasted Pineapple Rum Punch

De Roasted Pineapple Rum Punch is een heerlijk zoete rum met herkenbare smaken van ananas. De subtiele hint van vanille maakt samen met de aged rum een verrassende combinatie die elke dag gedronken kan worden. Door de fruitige combinatie met meer zachte tonen heeft deze cocktail een herkenbare smaak, wat het voor velen toegankelijk en lekker maakt.

BACARDIě Aged Rum Cocktails - Roasted Pineapple Rum Punch (1)

 

Toasted Coconut Colada

Laat je meenemen naar de Caraïben en geniet lekker in het zonnetje van deze heerlijke Toasted Coconut Colada cocktail. Deze nieuwe BACARDÍ cocktail heeft tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd met hinten van dulce de leche, een soort karamelpasta. Door deze heerlijke combinatie van fruit, kokos en karamel tonen geeft deze aged rum cocktail je meteen een vakantie gevoel.

 

BACARDIě Aged Rum Cocktails - Toasted Coconut Colada (1)

Hou je niet zo van cocktails? Check dan nog even deze verschillende soorten speciaalbier. Toch meer een wijn-drinker? Bekijk dan de lekkerste supermarkt en slijterij wijnen.