Baarden in de zomer

De zomer komt eraan, dus het is hoog tijd om jezelf hierop voor te bereiden. Al het hoofdhaar, lichaamshaar en gezichtshaar mag aangepakt worden. Het is natuurlijk wel fijn als jij jezelf kan vertonen met een fris kapsel en een verzorgde borst. Maar wat te doen met je gezichtshaar?

philips oneblade gezicht trimmen scheren

Je kan je wel voorstellen dat een lange baard niet ideaal is gedurende de warme dagen. Denk aan de hitte en al het zweet dat erin kan blijven hangen. Nog maar te zwijgen over de plakkerige druppels die de lekkende ijsjes zullen achterlaten in je baard. Ga daarom voor een type baard die stijlvol, zomers en bovenal comfortabel is. Dit zijn de 3 baarden voor deze zomer:

Korte baard

Mocht je een echte baardliefhebber zijn, dan wil je natuurlijk geen afscheid nemen van het haar waar jij het meest gehecht aan bent. Dit betekent niet dat jij geen maatregelen dient te treffen. Integendeel.

Ga deze zomer van lang naar kort. Zo behoud jij jouw waardevolle baard en loop je er verzorgd bij. Als je zelf aan de slag gaat, dan is het van groot belang dat jij over de juiste materialen beschikt. Want hoe kan jij in godsnaam die lange baard van je temmen? Nou, je kan het van ons aannemen: je hebt slechts één apparaat nodig.

Presentator en Programmamaker Thomas Cox laat zien hoe hij zijn baard trimt:

 

Met de Philips OneBlade kan jij namelijk haren van iedere lengte aanpakken. Je hebt dus helemaal geen schaar of ander heftig geschut nodig je baard te trimmen. Doordat de Philips OneBlade over meerdere opzetstukjes beschikt, kan jij zelf jouw ideale lengte kiezen. Gebruik het opzetstuk van 5 mm om jezelf een getrimde, korte baard aan te meten. Voor de haren in de nek kan een opzetstuk van 3 mm gebruikt worden. Zo krijg jij een smooth overgang van de baard naar de keel.

Wanneer jij jouw gehele baard hebt getrimd op deze lengte, dan wordt het tijd voor de strakke lijnen. Verwijder het opzetstukje en je kan eenvoudig jouw baard in model brengen.

Snor

Daar is ie dan, terug van weggeweest: de snor. Hét boegbeeld van mannelijkheid maakt in 2019 zijn comeback. Zal het liggen aan het succes van de film Bohemian Rhapsody, met Freddie Mercury in de hoofdrol? Of staat het in een lijn met de retro-trend in kleding? Hoe dan ook is één ding duidelijk: de snor is weer helemaal in.

Oprichter van MAN MAN, Joris van Velzen, laat zien hoe hij zijn snor trimt:

 

Om jezelf een stijlvolle snor aan te meten, dien je precies te werk te gaan. Nauwkeurigheid is de sleutel tot succes. Je moet er namelijk voor zorgen dat je snor een mooi model heeft en dat de haren rondom de snor kort of zelfs helemaal weg zijn. Je gaat dus scheren en trimmen op verschillende lengtes.

Met het dubbelzijdige mesje van de Philips OneBlade kan je bovendien de perfecte contouren creëren, ideaal voor wanneer jij jezelf een stijlvolle snor wil aanmeten.

OneBlade scheren trimmen lichaamshaar

OneBlade

Philips €64,99 Shop nu

Snor met sik

Ben jij een liefhebber van een snor met sik? Dan is de Philips OneBlade je beste vriend. Trimmen, stylen en scheren; dat alles met maar één apparaat. Bij deze baardstijl is het belangrijk dat alle verdwaalde haren en stoppels verwijderd worden. Dit kan je heel eenvoudig doen zonder opzetstukje. Vervolgens kan je haren in verschillende lengtes gaan trimmen. Pak de bakkenbaarden en wangen aan met het opzetstukje van 3 mm en houd de lengte van de snor en sik mooi in balans door het 5 mm opzetstukje te gebruiken.

Fotograaf en filmmaker Milan Gino laat zien hoe hij zijn snor met sik trimt:

 

Als finishing touch dien je jouw snor en sik strak te krijgen. Haal het opzetstukje eraf en trim de strakke lijnen waarmee jij jouw baard in model brengt.

Je hoeft dus helemaal geen schaar, verschillende wegwerp scheermesjes of meerdere trimmers in huis te hebben. En door het dubbele beschermingssysteem kan jij zelfs veilig tegen de haargroei in scheren, nat én droog. Met de Philips OneBlade haal jij een multifunctioneel apparaat in huis waarmee jij alle zomerse baardstijlen kunt stijlen. Het is tijd voor die frisse look.