Baardbar is te bestellen op Bol.com

Voor veel mannen is het trimmen van hun baard een deel van hun ochtendroutine. In de ochtend wil je natuurlijk snel klaar zijn met zoiets omdat je nog moet douchen, ontbijten, spullen pakken, enzovoorts. Achteraf moet je nog alle haartjes opruimen, iets waar natuurlijk niemand zin in heeft en het kost alleen nog maar meer tijd. Dit is een van de redenen waarom mannen het scheren van hun baard maar overslaan in de ochtend. Echter heb je met de Baardbar geen excuus meer.

Check deze link om naar Bol.com te gaan voor de prijs en meer informatie.

De Baardbar is een hulpmiddel dat ontworpen is om alle baardhaartjes op jouw wastafel binnen recordtijd te verwijderen. Een washand of wc-papiertje zal echt niet helpen, er blijven namelijk nog altijd haren achter. Je bespaart een heleboel tijd wanneer je gebruik maakt van deze handige gadget omdat alle haren binnen één enkele beweging al opgeruimd zullen zijn. Niet overtuigd? Check de video hieronder:

 

Je kunt alle haartjes gewoon op de wastafel laten vallen en binnen één veeg over het oppervlak zal alles verdwenen zijn. Het is wel van belang de Baardbar achteraf af te spoelen. Bij Bol.com kun je nu deze handige Baardbar bestellen voor nog geen €15.