The struggle is real

Iedere man met een beetje baardgroei kent het wel; de grote rommel die er ontstaat wanneer jij jouw verwilderde baard een trimbeurt geeft. Die wasbak die onlangs spik en span is gemaakt, is binnen een oogwenk bedekt met ontelbare haartjes. Hoewel dit voor ons mannen ronduit irritant is, zal je partner hier pas écht gek van worden.

baard trimmen trimmer philips MAN MAN

Je zou denken dat het opruimen van die haartjes zo gedaan is, maar niets is minder waar. De schoonmaak is écht een helse klus. Niet per se omdat wij mannen het enorm smerig vinden, maar omdat het simpelweg een vervelende taak is. Dit is een gevalletje van the struggle is real. Wanneer je denkt dat jij eindelijk al die verschrikkelijke haartjes opgeruimd hebt, lijken ze elke keer weer terug te komen. Ze zitten overal, maar dan ook écht overal.

En als klap op de vuurpijl krijg je dan ook nog eens commentaar van je partner. “Waarom heb je in godsnaam die wasbak niet schoongemaakt?! Dit is harstikke smerig”. Nou, bedankt voor de moeite. Kortom, het meest vervelende aspect van een trim-beurt is niet het trimmen zelf, maar het opruimen. Dat is precies waarom deze trimmer niet alleen jou, maar tevens je partner blij maakt.

De perfecte baard met minder rommel

Wij van MAN MAN delen allen dezelfde mening: voorkomen is beter dan genezen – zo ook bij het trimmen van je baard. Hiermee bedoelen we niet dat je met je trimmer buiten in de tuin moet gaan staan zodat jij je wasbak schoonhoudt, nee. Ga voor een trimapparaat dat het leven stukken gemakkelijker maakt. En bovenal een hoop discussie met je partner weet te voorkomen.

baard trimmen trimmer philips MAN MAN

In onze ogen is de nieuwe vacuümtrimmer van Philips de beste oplossing voor deze struggle. Door een verbeterd systeem met een 50% sterkere luchtstroom, ook wel bekend als het Turbovac-systeem, vangt de trimmer tot wel 95% van de afgeknipte haren op. Geen rommel meer dus – en geen klagende partner. Welke man wordt daar nou niet gelukkig van? Als je het hebt over ‘zinnige’ kerstcadeaus, dan is dit beslist eentje die hoog op ’t lijstje staat.

Een trimmer met alles erop en eraan

Hoewel het verbeterde vacuüm systeem wel degelijk dé toegevoegde waarde is van dit apparaat, gaat het niet ten koste van de essentie van de trimmer: het daadwerkelijk bijwerken van je baard. Met maar liefst 20 verstelbare lengtestanden kan jij tot de 0,5 millimeter nauwkeurig trimmen, van 0,5 tot 10 millimiter. Bovendien beschikt ‘ie over het innovatieve Lift & Trim PRO-systeem. Hierdoor worden de platliggende haren opgetild en naar de mesjes geleid voor een extreem nauwkeurig resultaat.

baard trimmen trimmer scheerapparaat philips MAN MAN

Verder beschikt de Philips baardtrimmer over RVS mesjes die dubbel zijn geslepen, waardoor ze met gemak door de dikste haren snijden. En wellicht het mooiste van de mesjes is het feit dat ze zichzelf slijpen. Ze wrijven lichtjes tegen elkaar waardoor ze letterlijk en figuurlijk scherp blijven. Je hoeft de mesjes dus nooit te vervangen of te smeren.

baard trimmen trimmer philips MAN MAN

Trimmer met vacuümsysteem

Philips €79,95 Shop nu

Al met al is het een trimmer waarbij jij verzekerd bent van maximale hygiëne en superieur trim-resultaat. Je doet niet alleen jezelf hier een groot plezier mee, maar ook zeker je partner. Zij zal het op prijs stellen wanneer ze naast een man loopt die er verzorgd uitziet en in de ochtend een haarloze wasbak ziet. Dus als jij jouw relatie liefhebt, dan zouden wij het wel weten.