De carrière van de Australische bokser Avril Mathie

De 35-jarige Australische bokser Avril Mathie was altijd al dol op sporten, maar maakte op 24-jarige leeftijd pas kennis met boksen. Uiteindelijk bleek zij hier een uitzonderlijk talent voor te hebben en mocht zij binnen zes maanden haar eerste amateurgevecht houden. Na twintig amateurgevechten begon Mathie haar professionele carrière in 2018. Hier maakte zij in een wedstrijd tegen de bokser Mirna Elizabeth La Hoz haar debuut, en met succes. Deze wedstrijd wist zij namelijk te winnen.

Haar wilskracht en doorzettingsvermogen trok tijdens haar debuut veel aandacht. Mede hierdoor werd Avril Mathie gescout door een van de grootste boksmanagementbedrijven ter wereld, MTK Global. Hierna boekte de Australische overwinning na overwinning en ook haar moeilijkste tegenstander, Samantha Salazarl, wist zij in 2018 te verrassen met een gelijkspel. Iets waar wij een diepe buiging voor maken!

Haar content op social media

Tijdens het boksen komt Mathie natuurlijk ontzettend stoer over, maar de brunette heeft buiten de ring ook hele ondeugende kant. Zo deelt zij online ‘volwassen’ content, die men tegen betaling kan bekijken. Maar wees niet getreurd, want Avril laat ook een beetje van deze content zien op Instagram. Zo plaatst zij veelal foto’s in bikini waarop ze graag de show steelt met haar afgetrainde lichaam in combinatie met haar prachtige donkere lokken.

Verder laat Avril ook aan haar volgers zien hoe hard zij moet trainen voor haar carrière en deelt zij dan ook regelmatig foto’s waarbij zij in actie te zien is. Hierbij valt op dat zij meer buikspieren heeft dan een groot deel van de mannen onder ons en daarnaast ook razend snelle bewegingen kan maken. We kunnen dus wel stellen dat Avril Mathie haar content van alle markten thuis is en wij hebben dan ook de mooiste foto’s van de bokser geselecteerd:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AVRIL (@avrilmathie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AVRIL (@avrilmathie)