In welke auto’s rijdt Lionel Messi?

Lionel Messi is in heel veel verschillende opvallende auto’s gezien. Van reusachtige SUV’s tot supersnelle sportwagens; niks is te gek voor de kleine Argentijn. Het vermogen van Messi zorgt ervoor dat hij zichzelf kan trakteren op de meest luxe wagens op deze aardbol. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

Ferrari 335s Spider

Messi kocht deze klassieker op een veiling voor 32 miljoen euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheCarPassionFr (@thecarpassionfr)

Audi R8 Spyder

Messi is ook gespot in een Audi R8 Spyder, maar heeft deze mogelijk alweer verkocht. Op YouTube is namelijk een video te vinden van iemand die pocht dat hij de voormalige Audi R8 heeft gekocht van Messi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AUDI R8 SPYDER (@audir8_gr)

Maserati Gran Turismo

En ook zijn Maserati Gran Turismo heeft hij alweer van de hand gedaan. De wagen uit 2012 had zo’n 46,000 kilometer op de teller staan dus Messi heeft er nog vrij veel in rondgereden voor een profvoetballer die nog veel andere wagens bezit. Misschien dat hij hem ook wel eens uit heeft geleend aan vrienden of familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASERATIなJAPAN (@maserati_japan)

Range Rover Evoque

Een wagen die wat handiger is voor het hele gezin is zijn Range Rover Evoque. Het is een kleinere SUV van het populaire automerk, maar gezien de gemiddelde lengte van de familie Messie zal dat geen probleem zijn. De stervoetballer is hier ook regelmatig mee gezien terwijl hij naar zijn training ging.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by سيارة لأجلك (@automobile4u)

Mercedes AMG GLE

Ook is Messi gespot in een Mercedes AMG GLE wat ook een wat meer gezinsvriendelijke wagen is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Motoraty (@motoraty)

Audi RS6

Aangezien Audi lang de autosponsor van FC Barcelona was, reed Messi ook rond in een Audi RS6. Toen het contract tussen het Duitse automerk en de Catalaanse voetbalclub werd opgezegd moest zelfs Messi zijn wagen inleveren. Naast deze Audi heeft hij ook een SQ7, Q7, RS6 en A7 van het merk gereden. We geven hem geen ongelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Barrows (@jxshhb)

Cadillac Escalade

Een wagen die ook wel toepasselijk is bij de president van Amerika kan natuurlijk niet ontbreken in de collectie van de beste voetballer ooit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonio Rojas (@rojas_fh4)