In welke auto’s rijdt Megan Fox?

Nu is er wel een groot verschil tussen de auto’s waar ze in de films mee mag stoeien en de modellen die ze zelf bezit of heeft gehad. Dat wil overigens niet zeggen dat ze een doorgewinterde fanaat is. Haar collectie bestaat uit redelijk ‘gewone’ wagens. Althans, aje het hebt over supersterren. Zo werd de actrice regelmatig gespot in een Mercedes Benz G500. Die wagen is nou niet echt binnen bereik van de gewone sterveling gezien het prijskaartje. Dat juist deze auto zo geliefd is in Hollywood is op zich niet zo vreemd. Hoewel de G500 misschien niet bijzonder praktisch is, is de vierwieler nadrukkelijk aanwezig. Dat heeft vooral te maken met de zithoogte waardoor je – als je niet al te lang bent – toch een prima zicht hebt op het andere verkeer.

mercedez benz auto megan fox

Nu we het toch over wagens in de wat hogere prijsklasse hebben, Megan Fox bezit ook een Tesla Model X P90D. Deze indrukwekkende middenklasser accelereert soepel in vijf seconden naar 100 km/u en heeft een aangenaam bereik van ruim 400 kilometer. Niet onaardig dus, maar het komt niet in de buurt van de actieradius van andere Tesla modellen.

tesla model x p90d megan fox

Overigens wil dit niet zeggen dat Megan Fox haar hart heeft verloren aan SUV’s. Ook andere modellen passen prima bij haar zoals de relatief bescheiden BMW 535D. Met de bovenstaande wagens houdt het overigens niet op. Zo weten we inmiddels ook dat ze niet zo heel lang geleden nog rond reed in een stijlvolle CLS55 AMG die niet veel later werd vervangen door de BMW.

De liefde voor mooie wagens deelt ze tegenwoordig met haar partner Colson Baker, beter bekend onder zijn artiestennaam Machine Gun Kelly. Samen werden ze onlangs gespot in de Aston Martin DB11 van de rapper. Nog interessanter is wellicht de Grand Tourer van Megan Fox. Met 630 PK en een koppel van 516 Nm is het een bijzonder krachtige wagen waar ze goed mee voor de dag kan komen. Echt goedkoop is die vierwieler niet tenzij je geen probleem hebt om even ruim 200.000 dollar at te tikken. Voor de goede orde: het gaat dan op het basis model. De uitvoering van Megan Fox heeft ongetwijfeld tal van extra’s zodat de waarde ver boven de twee ton ligt.