Een autostoel warmtekussen is te bestellen bij de Lidl

Voortaan kun je in de winter snel opwarmen wanneer je je auto instapt. De Lidl verkoopt nu namelijk een warmtekussen autostoel van het merk Ultimate Speed. Dit warmtekussen heeft twee verwarmingsstanden en kan een temperatuur van maximaal 50 °C bereiken. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw kaddetjes lekker warm zijn tijdens het autorijden.

lidl warmtekussen te koop autostoel

Warmtekussen autostoel

Lidl €9,99 Shop nu

Hij heeft een korte opwarmtijd en een gelijkmatige warmteverdeling waardoor je snel warm en comfortabel in je auto zit. Hij is ook nog eens geschikt voor alle gangbare (auto)stoelen, dus daar hoef jij je geen zorgen voer te maken. Ook is het warmtekussen geschikt voor autostoelen die zijn voorzien van zij-airbags. Het warmtekussen kan je eenvoudig bedienen via de bijgeleverde 12V-aanstekeradapter. Het klinkt allemaal erg luxe, maar je betaalt hier slechts € 9.99 voor. Ideaal om voor jezelf te kopen in deze koude wintermaanden of als cadeautip. Het is namelijk iets waar je veel baat bij zou hebben.

warmtekussen autostoel

Hij is gemakkelijk in gebruik en je kunt hem zelf makkelijk aan de autostoel bevestigen door middel van een elastieken band en klittenband. Op de site van Lidl is te lezen dat 90% van de klanten deze warmtekussen aanraadt. Hij krijgt bovendien 4,6 / 5 sterren op basis van 129 beoordelingen van klanten. Kortom, consumenten zijn razend enthousiast over deze gadget. Bestel het warmtekussen via deze link.