De carrière van Walid Benmbarek

De Nederlands-Marokkaanse acteur Walid Benmbarek is bekend van zijn rol in de populaire serie Mocro Mafia. En hij heeft een tijd terug een prachtige auto gekocht, voor Walid vervulde het zelfs een kinderdroom. Daarnaast vervulde hij nog een droom door samen met een andere Nederlandse acteur, Nasrdin Dchar, op de cover van het tijdschrift Men’s Health te verschijnen. Dat duo deed eerder ook al mee in Hunted VIPS, waar ze moesten ontsnappen van een opsporingsteam.

Walid Benmbarek is naast acteren ook nog ondernemer. Toch kennen wij hem vooral van zijn rol als Adil in de populaire Nederlandse tv-serie Mocro Maffia. Hij speelde ook in andere shows zoals “Penoza”, “Hockeyvaders”, “Goede tijden, slechte tijden” en “Marokkaanse bruiloft”. 

In welke auto rijdt Walid Benmbarek?

Ondanks zijn acteercarrière ziet Benmbarek zichzelf minder als acteur, maar vooral als ondernemer. Hij wil niet dat mensen hem beu worden alleen vanwege zijn acteerwerk. In juni 2021 kocht een Porsche, na lang en hard werken.

Om de juiste keuze te maken deed hij beroep op Proeve Select. Bij Proeve Select hielpen ze hem bij het kiezen van de auto van Walid Benmbarek. De keuze viel op een witte Porsche Panamera. Het is werkelijk een prachtige auto. De Porsche Panamera is voor de meeste mensen een bekende auto. Af en toe zie je hem langs de weg gaan of staan. De witte kleur geeft de auto nog meer schoonheid. Zie de Instagram-video hieronder voor beelden van de mooie sportwagen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Proeve Select (@proeveselect)