Sommer Ray is één van de bekendste fitgirls op Instagram

Dat Sommer Ray het heeft gemaakt als Instagram-fitgirl, dat is een understatement. De Amerikaanse schone heeft op het moment van schrijven een maar liefst 26,7 miljoen volgers op Instagram en is hiermee één van de grootste ter wereld in haar vak.

Waar veel fitgirls de focus op leggen, is zonder enige twijfel de bilpartij. Dat ook Sommer Ray dit belangrijk vindt, dat zie je direct aan de foto’s van haar perfecte billen. Verder is ze ook nog eens ondernemend en heeft ze een eigen skin care merk genaamd IMARAÏS BEAUTY. Al haar successen leggen haar geen windeieren en dus kan ze zichzelf een goed belegde boterham veroorloven. Haar vermogen wordt geschat op zo’n 8,5 miljoen dollar.

Ze geeft haar auto een nieuwe look

Begin dit jaar, in februari om precies te zijn, kocht Sommer een nieuwe bolide. Ze trakteerde zichzelf op een brute Mercedes GLE Coupe. Het prijskaartje: tussen 76.500 dollar en 113.000 dollar. Op moment van aanschaf had de auto een parelwitte look, maar daar heeft de fitgirl blijkbaar alweer schoon genoeg van.

Met een bezoekje aan Infamous Motor Group heeft Sommer haar auto voorzien van een nieuw jasje, en hoe! De Mercedes ziet er door de gloednieuwe mat groene lak in één klap een stuk sportiever en unieker uit. We kunnen wel stellen dat het een auto is waar menig man jaloers op is.

Check de Instagram-foto’s hieronder voor de jaloersmakende auto: