Fijne voordelen bij zo’n functie

Ex-voetballer Nigel de Jong krijgt in zijn hoge functie bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond veel kansen aangereikt. Zo is hij een betaald partnerschap aangegaan met het Duitse automerk Volkswagen. Hij krijgt er dus geld voor om het automerk te promoten. Zo krijgt hij van Volkswagen een gloednieuwe elektrische GTX ID.5, en hoeft hij daarvoor in ruil daarvoor enkel een post te doen op Instagram. Dat is nog eens een makkelijke manier van verdienen!

Auto Nigel de Jong

Modern en futuristisch

Het gaat dus om een gloednieuwe Volkswagen GTX ID.5. Het model is volledig elektrisch en oogt erg modern en futuristisch. Vooral de bijzondere velgen trekken de aandacht. Wat betreft de inhoud gaat het deze wagen ook prima af. Met z’n 299PK zal De Jong geen moeite hebben om de berg op te komen. Bovendien trekt deze wagen binnen 6,3 seconden van o naar 100 kilometer per uur. Dat is iets wat we uiteraard wel van een volledig elektrische SUV mogen verwachten. Van de topsnelheid moet de GTX ID.5 het echter niet hebben. Met een maximumsnelheid van 180km/u hoef je het circuit niet te betreden.

Geen gebreken

Van verre zal je al zien dat deze Volkswagen een elektrische auto is. Het moderne design verraad dat het om een wagen met een recent bouwjaar gaat. Voor een SUV ziet hij er redelijk sportief uit en is hij niet spectaculair groot of lomp. Dat maakt de Volkswagen GTX ID5 een prima auto voor dagelijks gebruik. Ook aan de binnenzijde heeft Volkswagen flink geïnnoveerd. Een gigantisch scherm met touchscreen mag op het dashboard dan niet ontbreken. De afwerking van de cockpit is zeer netjes uitgevoerd, en er is rekening gehouden met alle nodige moderne details. Daarnaast bevat deze Volkswagen sportstoelen, die de perfecte middenweg tussen sportief en luxueus uitstralen. Tijdens lange ritten krijg je dus geen last van je nek, maar als je bij het stoplicht als eerste weg wil zijn zit je ook stevig achter het stuur. Nigel de Jong zal dus niets te klagen hebben.

Gratis bolide

Zoals eerder beschreven hoeft De Jong voor deze bolide niet af te rekenen. Dat geldt uiteraard niet voor ons allemaal. Wanneer je een gloednieuwe Volkswagen GTX ID5 wil aanschaffen moet je een slordige 54.000 euro neertellen. Als directeur van de KNVB is dat natuurlijk een schijntje, maar als nieuwe eigenaar van de GTX ID5 verdient De Jong dus zelfs wat extra duiten. Hoeveel hij opstrijkt met zijn partnerschap met Volkswagen is echter onbekend.