De luxe auto van Donny van de Beek

Met een schappelijke 124.000 per week kan je wel een aardig zakcentje opbouwen. Donny van de Beek heeft er pas een korte tijd opzitten bij Manchester United maar zichzelf al wel beloond met een nieuwe auto. Het is dan ook niet een hele zware klap voor de Nederlandse middenvelder met zo’n dik salaris. Die 124.000 per week is goed voor zo’n 6 miljoen per jaar.

Het gaat om een Range Rover SVAutobiography. Jullie vragen je misschien af waar SV staat. Volledig uitgeschreven is het Special Vehicle, wat staat voor op maat gemaakt, ongekende luxe en kracht. Een zeer luxe paradepaardje van Land Rover. Een dikke 5 liter V8 supercharged benzinemotor zorgt voor een schokkende 565 paardenkracht. Een topsnelheid van 225 km/u is ook niet slecht voor zo’n grote en zware auto.

Deze statistieken zijn natuurlijk niet het enige waar deze auto goed voor is. Een breed assortiment aan luxueuze accessoires maakt deze auto helemaal compleet. Je hebt het nooit meer koud in deze wagen met de climate control en het verwarmde leren stuurwiel. Er is zelf een hot stone massagefunctie voor de voorstoelen zodat Donny in mega comfort door Manchester kan crossen. Wat een pracht auto heeft die Donny van de Beek maar weer in de wacht gesleept.

auto donny van de beek
foto via Land Rover

De nieuwste aanwinst van Manchester United

Na bonus kan de transfer van Donny van de Beek nog oplopen naar een schokkende 45 miljoen euro. Ajax heeft hele goede zaken gedaan afgelopen tijd maar daarvoor moesten zij wel al hun sterren afstaan. Frenkie de Jong ging naar Barcelona voor maximaal 86 miljoen euro, Matthijs de Ligt voor 75 miljoen euro en Hakim Ziyech er nog bij voor een bedrag dat kan oplopen tot 44 miljoen euro. Wat een cijfers.

Donny van de Beek heeft zijn nieuwe auto nog niet op zijn Instagram staan maar via The Sun kwamen we er achter dat de Nederlandse middenvelder een nieuwe auto heeft. Op deze foto staat de naam van Donny op een groene verkoopsticker. Ze hebben echter alleen wel de achternaam van Donny verkeerd gespeld.

Als je echt van auto’s vindt, dan moet je even de bolides van Memphis Depay bekijken. Een echte autofreak is dat.