Audio Obscura x Sandrien & Carlos Valdes

Heb jij dit weekend zin in een onvergetelijk feestje? Zoek dan niet verder. Aanstaande zondag van 07.00 tot 14.00 uur is de plek die jij moet reserveren in je agenda. Hier kan jij tot in de late uurtjes – of vroege, hoe je het maar bekijkt – de voeten van de vloer gooien.

audio obscura

De locatie is er eentje die iedere keer weer indruk op ons maakt, namelijk The Loft. Gelegen op de 16e verdieping in de A’DAM toren is dit de grootste evenement ruimte van het gebouw. Met zes hoge ramen van bijna zeven meter (!) hoog heb jij tijdens het feesten een prachtig uitzicht over onze hoofdstad. Vooral met de opkomende zon zal jij je ogen uitkijken aanstaande zondagochtend.

Aanstaande zondag zal de zaal opgewarmd worden door Sanja, waarna vervolgens het hoofdprogramma ons helemaal omver gaat blazen. Oude geestverwanten Carlos Valdes en Sandrien bundelen hun krachten. Eén ding is zeker: dit wordt de perfecte afsluiter van jouw weekend. Denk eraan: vol = vol. Dus koop je kaartjes van tevoren en ga een heerlijke zondag tegemoet.