Wie is Adelina Daraban Rusu?

De prachtige Adelina Daraban Rusu is een atletiekatleet uit Moldavië en is tegenwoordig gevestigd in Barcelona, Spanje. Niet alleen is zij gespecialiseerd in het rennen van de 200 meter afstand, maar ook de 400 meter afstand is voor haar een eitje.

Adelina Daraban Rusu heeft helaas nog geen grote successen geboekt bij de atletiekwedstrijden, maar online is ze razend populair. Ondanks dat we niet veel weten over haar, weten wij wel dat zij ontzettend veel fans heeft en dat zij een FC Barcelona atleet is!

Online succes van de atleet

Met schoonheid krijg je veel aandacht, dat merkt Adelina ook. Op TikTok plaatst zij diverse video’s waarop zij vooral sportend te zien is. Grappig om te weten is dat vele van haar video’s op de app viral zijn gegaan. Ze hebben hier en daar wel honderdduizenden weergaven, zelfs eentje dik over de één miljoen. Ze heeft 14.400 volgers op TikTok en op Instagram staat de teller momenteel op ruim 44.700 volgers.

De Instagram van Adelina Daraban Rusu staat vol met sportieve actie foto’s in voetbal shirts en korte broekjes. Wij hebben een paar van deze shots voor jullie verzameld. Je kan ze hieronder bewonderen: