DGTL X Upperground present ARTBAT (20 oktober)

In onze ogen is Amsterdam Dance Event niet compleet als je niet een event van DGTL op je lijst hebt staan. Ieder jaar zorgt de organisatie van DGTL voor een volle planning met ADE, zo ook in 2022. DGTL X Upperground present ARTBAT vindt plaatst op een van de bekendste feestlocaties van onze hoofdstad: de NDSM-werf. Stap vanaf Centraal Station op de pont en zodra je het water bent overgestoken waan jij je in een toffe techno-wereld.

Upperground is het muzieklabel van het Oekraïense muziekduo ARTBAT (bestaande uit Artur en Batisch). Binnen enkele jaren tijd groeide het duo uit tot een gevestigde naam in de scene. Om even te benadrukken hoe tof dit feest gaat worden: momenteel zijn de mannen van ARTBAT de best verkopende artiesten in de Beatport Melodic House & Techno Charts wereldwijd. Sick!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ARTBAT 🇺🇦 (@artbatmusic)

Maar niet alleen op papier doen ze het goed. Ook in real-life weten de mannen hoe ze een feestje moeten bouwen en worden ze geboekt voor ’s werelds bekendste events. Zo hebben ze onder andere geshined op Fusion Festival (Duitsland), Tomorrowland (België) en Tribe Festival (Brazilië).

Naast de headliner kunnen de festivalgangers ook genieten van optredens van WhoMadeWho, Kölsch, 8Kays en many more. Check de website van DGTL om nu nog tickets te bemachtigen voor dit toffe feest!

Audio Obscura (20 – 22 oktober)

De events van Audio Obscura behoren zonder enige twijfel tot de crème de la crème van Amsterdam Dance Event. Wederom organiseert Audio Obscura feesten op een indrukwekkende locatie. Het hoofdkwartier van G-Star RAW wordt namelijk omgetoverd tot een groot feest. Leip!

Ze trappen ADE af op 20 oktober met een enorme knaller: Audio Obscura x Peggy Gou presents GOU TALK! Dat dit feest ‘in de smaak valt’ is zacht uitgedrukt. De verkoop van de kaarten ging razendsnel. De Zuid-Koreaanse dj Peggy Gou zorgt voor een house-ervaring van je leven. Verder kan de echte houseliefhebber de donderdagavond dansen op de muziek van Ryan Elliot, Eris Drew en Octo Octa back-to-back.

De technoliefhebber kan 21 oktober uit zijn plaat gaan. De Duitse .VRIL zal met een liveact de show stelen. De line-up wordt aangevuld met zowel nieuwe als bekende namen. Denk aan Van Anh, Blawan, Courtesy en Perc back-to-back.

Tot slot zal er op zaterdagavond Audio Obscura x Adriatique plaatsvinden. Deze avond zullen bezoekers gaan genieten van een mix van technohouse, elektro en dancemuziek. Grote namen zijn Adriatique, Âme en Mano Le Tough. Zelfs liefhebber van afrobeats kunnen genieten van een optreden van Cincity. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Check deze link voor meer informatie over alle feesten van Audio Obscura tijdens ADE 2022.

SW & Camelphat (21 oktober)

Mocht jij nog een feest zoeken op de vrijdag, dan moet je in Amsterdam-Noord zijn. De Kromhouthal wordt omgetoverd tot het walhalla van Camelphat. Het Britse dj-duo Dave Whelan en Mike Si Scala scoren sinds 2017 grote hits en stonden zelfs op nummer 3 in de UK Dance Chart met hun nummer ‘Cola’. Ook treden ze op tijdens grote feesten over de hele wereld. Eén ding is zeker: zij zullen zorgen voor een waanzinnig begin van jouw weekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SW (@straf_werk)

De organisatie van SW stelt nooit teleur en ook deze avond zal er eentje voor in de boeken worden. Van 23.00 tot in de late (eigenlijk vroege) uurtjes kan jij dansen op tunes van Koperblond, Layla Benitez, Hendrik Schwarz (live), Camelphat en Mathame.

Check de website van SW om nu nog kaarten aan te schaffen voor SW & Camelphat.

DGTL X We Still Believe: The Blessed Madonna (22 oktober)

Deze uitgesproken dame is al jarenlang een grote naam en ze bewijst keer op keer waarom. In het jaar 2016 is Marea Stmper, ook wel beter bekend als The Blessed Madonna, zelfs door Mixmag uitgeroepen tot ‘dj van het jaar’. Op 22 oktober zal zij voor een onvergetelijk ADE-feest zorgen met haar eigen platenlabel ‘We Still Believe’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DGTL (@dgtlfestival)

De line-up wordt aangevuld met andere namen als Alison Swing, Derrick Carter en Fafi Abdel Nour. Check de website van DGTL voor meer info.

Awakenings: Exhale with Amelie Lens (23 oktober)

Last but not least, Awakenings. Hier sluit jij jouw Amsterdam Dance Event van 2022 pas echt met een knaller af. We kunnen onderhand wel stellen dat de Belgische dj en producer Amelie Lens een van de tofste namen is en wij kunnen niet wachten om haar te zien shinen deze week. Echter is zij zeker niet de enige artiest die zal optreden. Amelie Lens heeft namelijk namen uitgenodigd die het beste van de underground gaan laten zien. Denk aan Milo Spykers, Daria Kolosova, Farrago, Helena Hauff en 999999999.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

En als je dacht dat het niet beter kon… dat kan het wel. Het event vindt plaats in de Gashouder in Amsterdam. Dit is al jaar in jaar uit de thuisbasis van Awakenings en keer op keer barst het los. Vaak wordt het feest hier afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow waarbij het publiek helemaal los gaat. Mocht jij nog nooit een ADE-feest op deze toffe locatie gepakt hebben, dan zeggen wij met volle overtuiging: doe het. Het is een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

Check de website van Awakenings voor meer informatie over ADE-events.