Volgens AT5 is het wakker worden met een leuk uitzicht

Een douche in je keuken, niet bepaald heel handig. Toch is iemand zo gek geweest dit te verzinnen. Zo dook er in Amsterdam een appartement op met precies dat mooie knutselwerkje. Wat nog leuker is: dit kleine appartement stond ook nog eens te huur voor een abnormaal hoge prijs van €1600 per maand.

Het Instagram-account van de AT5 (nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam) zag het als een mooi voorbeeld van vele onhandig ingerichte woningen in Nederland en maakte er een grappige Instagram-post van:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AT5 (@at5.nl)


Als de foto al niet mooi genoeg was, maakt de caption onder het Instagram bericht het helemaal af. Die luidt namelijk als volgt:

“Altijd al oogcontact willen maken met je tinderdate terwijl die onder de douche staat en jij het katerontbijtje staat te bakken? Dan is dit zonnige appartement dé oplossing voor jou. Gelegen in een rustige straat in de Pijp, een knusse 39 m2 en een heerlijke inloopdouche naast je fornuis voor maar 1600 euro exclusief per maand.

Maar wees even eerlijk, als je Tinder-date er een beetje goed uitzag, dan zou je het niet heel erg vinden om in een keuken te koken waar ook gedoucht wordt. Toch? De woning stond te koop op de website Pararius, maar is vanochtend helaas verwijderd van de website. Verhuurd? Dat lijkt ons sterk.