Het grachtenappartement van Art Rooijakkers

Het zit niet mee voor tv presentator Art Rooijakkers. Eerst moest hij 100 dagen in stilte leven, vanwege meerdere operaties. Vervolgens gaan hij en zijn (nu ex-)vriendin uit elkaar na 20 jaar samen geweest te zijn. Art Rooijakkers kennen we natuurlijk allemaal van programma’s als Wie is de Mol? en Rooijakkers over de vloer. Nu krijgt hij zijn ex-vrouw niet meer over de vloer.

Het mooie appartement, een Rijksmonument zelfs, werd afgelopen juni nog getaxeerd op 1,1 miljoen euro. Art zelf heeft zijn prachtige huis te koop gezet voor 1.395.000 euro. Hij heeft het grachtenappartement gekocht in 2016 voor een bedrag van 960.000 euro. Dat betekent dat de presentator dik 300.000 euro winst kan maken. De betaling aan zijn ex moet worden meegerekend.

woning art rooijakkers te koop amsterdam

De koper van dit mooie pand krijgt een schitterend grachtenappartement met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter. Er zijn vijf kamers in totaal, waarvan drie slaap- en één badkamer. Het is verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de grote open woonboten met kookeiland. Deze zijn uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de masterbedroom ontbreekt de airco en de walk-in closet zeker niet. Ook de woonkamer heeft een airco.

Door de grote ramen in het appartement heb je een schitterend uitzicht op de grachten en veel natuurlijk lichtinval. Ook krijg je een dakterras, deze in zeventien vierkante meter en je krijgt er een mooi uitzicht bij van Amsterdam centrum.

Art Rooijakkers hoopt zelf een koper te kunnen vinden, zodat hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven kan beginnen. Voor meer foto’s kijk hieronder of op de site van BekendeBuren:

huis art rooijakkers amsterdam te koop

art rooijakkers zet huis te koop