Geef je Apple Watch een stijlvolle stalen band

Het merk Shinola zorgt er namelijk voor dat het gat tussen ouderwetse klasse en hedendaagse technologie wordt verbonden. Zowel de 38 en 40 millimeter Apple Watch is bruikbaar om in de armband te klikken. Met het iconische patroon past de Apple Watch naadloos in dit apparaat. Een adapter op de armband maakt het installeren bovendien heel erg gemakkelijk. De klem met het logo van Shinola geeft het bovendien nog een vleugje extra klasse en gebruiksgemak mee. Voor iedereen die graag wat meer klasse aan zijn Apple Watch wil toevoegen is dit dus een ideale aankoop. Welke rijke stinkerd in jouw vriendengroep moet deze ook hebben?

 

Bijna net zo duur als de Apple Watch zelf

Als je deze armband wil aanschaffen moet je namelijk wel flink in de slappe was zitten. Shinola verkoopt het product namelijk via hun website voor zo’n 295 euro. Met zo’n prijskaartje natuurlijk allesbehalve goedkoop te noemen, maar dan heb je wel een uniek item waarmee je iedereens ogen op je pols doet laten neerdalen. Bekijk hieronder nog een paar afbeeldingen van een aantal verschillende Apple Watch-horlogebanden:

20213678_20mm_SW_3Link_BrSSPoSS_V2_ALT_01 20213678_20mm_SW_3Link_BrSSPoSS_V4_ALT_03 20213678_20mm_SW_3Link_BrSSPoSS_V3_ALT_02