Een Iphone met een ‘gouden randje’

Op 12 september zal de ‘grote’ onthulling plaatsvinden van enkele nieuwe Iphones én de nieuwe Apple Watch. Een moment waar de hele tech-minnende wereld vol enthousiasme naar uitkijkt. Echter, zoals gewoonlijk wordt het feestje vroegtijdig verpest. De laatste jaren werd de Iphone steevast voor de officiële data onthuld en het blog ‘9t05mac’ heeft hier telkens een groot aandeel in. Ook nu weer. Er wordt getwijfeld over het feit dat Apple hier zelf wel eens bewust een vinger in de pap heeft, maar dat is logischerwijs niet officieel te bevestigen.


Wat het meest opvalt in de foto die gedeeld werd op 9to5mac is de kleur die gekozen is voor de nieuwe Iphone. Het betreft namelijk een model dat gekenmerkt wordt door een gouden kleur. Volgens het blog zal de ‘nieuwe’ Iphone omgedoopt worden tot Iphone XS. Dit zou meteen duidelijk maken dat Apple weer een zogenaamde ‘S-editie’ heeft ontwikkeld. Bovendien betekent dat ook dat de Iphone een evolutie zal zijn van de lopende modellen – geen volledig nieuw toestel dus.

Ook de Apple Watch niet veilig

apple iphone watch onthulling 9to5mac MAN MAN
Foto: 9to5mac.

Naast de donkere, teaser-foto’s van de Iphone, is er ook een visual opgedoken van de nieuwe Apple Watch. Op het eerste gezicht lijkt de Apple Watch niet veel anders, maar lijkt er wel een dieet aan te pas zijn gekomen. Een iets slanker model, met nog meer overgang tussen band en kast, met de gebruikelijke ‘matte’ afwerking die we van Apple gewend zijn. Logischerwijs heeft Apple geen officieel commentaar gegeven op de gelekte foto’s. Het is dus nog even wachten, maar het verleden leert dat deze foto’s wel eens zeer accuraat zouden kunnen zijn.