Dit is het nieuwe appartement van Bibi Breijman

De afgelopen weken stond het internet er vol mee: zanger Waylon is vreemdgegaan terwijl zijn vriendin Bibi Breijman destijds hoogzwanger op de bank zat. Dit heeft natuurlijk de nodige barsten in hun relatie veroorzaakt. Of de twee ook daadwerkelijk uit elkaar zijn gegaan is nog niet zeker. Wat we wel weten is dat Bibi – nog voordat dit nieuws bekend werd – een nieuw appartement kocht in Den Haag.

Appartement in Den Haag

Niet lang voordat al het nieuws over Waylon naar buiten kwam, kocht Bibi Breijman een appartement in Den Haag. Vermoedelijk kocht ze deze woning niet naar aanleiding van het vreemdgaan van haar vriend, maar zal het gaan om een beleggingspand. Wat wel opvallend is, is dat de naam van Waylon niet in de akte voorkomt. Het huis staat dus alleen op naam van Bibi.

Ze heeft haar nieuwe stulpje in Den Haag gekocht voor €340.000. Dit was €15.000 meer dan de vraagprijs. De gekochte woning is een opknapper. Hierdoor is er een hypotheek van €510.000 op genomen. Ze heeft zo’n 80m² aan ruimte, in totaal vier kamers waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Ze is op dit moment nog druk bezig met het verbouwen van haar nieuwe stulpje, zodat ze het helemaal haar thuis te maken.

De keuken in haar nieuwe huis is half open waardoor er veel zonlicht binnenvalt. Met een ruime achtertuin van 70m² kan heeft ze alles maar menig Amsterdamse woning niet aan kan tippen.

 

Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren

Bekende BurenBeeld: Bekende Buren