Open je gordijnen op afstand met slechts één druk op de knop

De SwitchBot Curtain is een kleine draadloze robot die je gemakkelijk aan de rails van je gordijnen kan bevestigen. Door middel van een bijbehorende app op je smartphone is het daarna mogelijk om de gordijnen te openen en te sluiten. Ook is het mogelijk om de gordijnen op een bepaald tijdschema in te stellen, waardoor jij bijvoorbeeld je gordijnen open kan laten toveren wanneer je wekker gaat.

Ook wanneer deze gadget merkt dat je aan de gordijnen trekt, start hij automatisch op en doet de rest van het werk voor je. Handig toch? Let er wel op dat De SwitchBot Curtain tot 8 kg aan gordijnen kan duwen. Verder zijn ze in de kleuren wit of zwart verkrijgbaar, dus aan jou de keuze welke kleur het beste bij je interieur past of je voorkeur heeft.

switchbot

Kies het juiste model

Kijk voor je besteld wel eerst goed naar wat voor type rail je hebt. Er is namelijk keuze uit de volgende drie modellen:

– SwitchBot Curtain U-rail 2 (Dit is de meest voorkomende rail in Nederland)
– SwitchBot Curtain Rod (Roede, stang. Diameter 15.0mm – 40.0mm)
– SwitchBot Curtain I-Rail (Deze rail wordt vaak gebruikt in caravans/campers, maar komt in huis niet vaak meer voor)

@techdropp The Curtain 3 from SwitchBot is such a useful addition to my smart home 🤓🏡 #amazonfinds #tiktokmademebuyit #switchbot #curtain3 #smarthome #lifehack #lazy ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

De SwitchBot Curtain is voor € 47,59 online te bestellen.