Wie is Antoon?

Valentijn Antoon Verkerk (artiestennaam: Antoon) is een negentienjarige jongeman afkomstig uit hoorn. De Nederlandse rapper/zanger en producer staat onder contract bij DreamTeam Music, het label van Twan van Steenhoven (ook wel beter bekend als Big2 van The Opposites).

2021 was hét jaar van de doorbraak van Antoon. Zijn nummers als Hyperventilatie, Leuk, Vluchtstrook en Bootje zijn allemaal tientallen miljoenen keer beluisterd op Spotify. Overal waar je komt hoor je weleens een catchy song van de jonge artiest.

De Nederlandse artiest koopt een nieuwe auto

Van dikke horloges tot aan wagens waar wij vaak alleen maar van kunnen dromen; veel jonge artiesten leggen zichzelf graag in de watten. Maar goed, daar werken ze ook hard voor. Ook Antoon vond het tijd om zichzelf te verwennen met de aankoop van een nieuwe auto. Hij heeft namelijk sinds kort een Audi A6 Avant S-line op de oprit staan.

Zijn nieuwe Audi A6 is voorzien van 20 inch Audi A6 RS Rotor lichtmetalen velgen, groene remklauwen en alle andere details zijn in het zwart uitgevoerd. Kortom: deze donkere bolide is een lust voor het oog. Het is onduidelijk welke specificaties de wagen allemal heeft, maar naar verluidt heeft hij een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Soortgelijke wagens hebben een prijskaartje van zo’n 70.000 euro.

Bekijk zijn nieuwe auto op het Instagram-bericht van Marco van Beek Premium Cars hieronder:

Ook de Nederlandse dj Martin Garrix houdt ervan om zichzelf in de watten te leggen. Lees dan ook waaraan Martin Garrix al zijn miljoenen uitgeeft.