Voormalig YouTuber Annic ten Duis zet haar huis te koop op Funda

Annic van Wonderen – die zich sinds haar huwelijk Annic ten Duis mag noemen – is een mode-expert en onderneemster, maar werd vooral bekend door haar vlogs op YouTube. Zoals bij de meeste vloggers was ook bij Annic haar huis het decor. En dat huis kwam ook nog eens goed in beeld tijdens de aflevering van BOOS waarbij Tim Hofman bij de YouTuber langskwam.

 

De YouTuber had namelijk samen met Linda Rheinhardt de site mamaworden.nl opgericht. Op die site werden onder andere bloedtesten verkocht voor €165 waarmee je meer over je gezondheid en vruchtbaarheid te weten kon komen. Tim Hofman legde in die aflevering van BOOS even haarfijn uit waarom dat allemaal kwakzalverij is. Vrij kort daarna verdween Annic van het internet. Nu staat de grote villa waar Ten Duis met haar gezin woont te koop, dus ook haar verblijfplaats is nu een raadsel.

huis annic ten duis huizen

Wat is de vraagprijs op Funda?

Het huis dat in de vlogs van Annic en de aflevering van BOOS te zien was staat aan de Beukenlaan 9 in Huizen. Sinds kort is huis van de YouTuber het te vinden op Funda. De villa heeft een woonoppervlak van 210 vierkante meter met maar liefst 4 woonlagen en een kelder.

Er zijn in totaal zeven kamers in het huis aanwezig, waarvan 5 slaapkamers. Ruimte genoeg voor Annic ten Duis en haar gezin, dus dat is waarschijnlijk niet de reden van verhuizen. Ook zijn er twee badkamers aanwezig, zowel op de als de tweede verdieping. Het hele huis is in 2018 verbouwd.

keuken gooise villa op funda

Het is een plaatje van een huis, met een grote keuken met voornamelijk zwart meubilair en een wit marmeren aanrecht. Ook de woonkamer – met open haard – ziet er niet verkeerd uit. Door de vele ramen in het huis zijn eigenlijk alle kamers goed belicht. Er is een bijgebouw dat als kantoorruimte of atelier gebruikt kan worden. Ook de achtertuin is een pareltje met de meerdere terrassen en een schommel.

De villa staat momenteel te koop op Funda voor een vraagprijs van €1.495.000. Niet zo gek ook gezien de afmeting en het feit dat naast de verbouwing in 2018, in 2020 de tuin compleet vernieuwd is en dit jaar het huis vanbuiten helemaal geschilderd is.

Bekijk hieronder meer foto’s van de villa (Funda):

woonkamer youtuber annic van wonderenbadkamer youtuber huisbijgebouw annic van wonderen gooise villa