Annemijn Otten, veel meer dan alleen een zakenvrouw

Annemijn Otten is de briljante onderneemster achter Countrywood, een merk dat gespecialiseerd is in tuinmeubilair. Haar unieke talent voor het creëren van met de hand gemaakte meubelstukken onderscheiden haar en haar merk van de rest. Annemijns reis begon in Twente, maar ze heeft zichzelf omgetoverd tot een internationale selfmade ondernemer. Ze volgde opleidingen aan de Tio Business School in Amsterdam en de Beeckestijn Business School, en dit op een leeftijd van slechts twintig jaar.

Haar opslagfaciliteiten strekken zich nu uit over het hele land en zelfs daarbuiten dankzij betrouwbare transportpartners. Momenteel bestuurt ze haar bedrijf op afstand vanaf de prachtige Golden Mile in Marbella, een onverwachte gouden markt voor haar producten, vooral onder Nederlanders en Belgen met tweede woningen in de omgeving.

Een opmerkelijke carrière

Ondanks haar jeugdige leeftijd (25 jaar), maakt Annemijn indruk als een doorgewinterde ondernemer met tien jaar ervaring in het vak. Ze komt uit een familie van ondernemers, en haar ondernemingsdrang werd al op veertienjarige leeftijd duidelijk toen ze tuinsets begon te verkopen op Marktplaats. Haar vader daagde haar uit om deze tuinsets te verkopen, en haar initiatief bleek een groot succes te zijn met een voortdurende vraag naar haar producten.

Annemijns succesformule omvat een data-gedreven aanpak en een onvermoeibare werkethiek. Ze streeft ernaar om elke dag een topdag te hebben, zelfs in de winter. Haar samenwerkingen met grote bedrijven en de productie van haar eigen producten hebben haar onderneming naar nieuwe hoogten gebracht en ze heeft zelfs een plekje veroverd in de MT/Sprout 25 under 25, waardoor ze zich mag voegen bij de beste jonge ondernemers van Nederland.

Annemijn Otten is niet alleen een zakenvrouw; ze is ook nog eens de perfecte combinatie van schoonheid en intelligentie. Eén blik op haar Instagram (met 15 duizend volgers) zegt meer dan duizend woorden. Wij selecteerden een aantal foto’s van het Instagramaccount van Annemijn Otten. Check it out:

Instagram annemijn otten
Foto via Instagram Annemijn
annemijn otten onderneming
Foto via Instagram Annemijn