Matthijs de Ligt en zijn vriendin Annekee Molenaar bij Vogue Living

Matthijs de Ligt en zijn vriendin Annekee Molenaar staan dit jaar samen in Vogue Living. In dit interview praten ze over hun relatie, eerste ontmoeting en ook alle vooroordelen die mensen over hun hebben. Zo vertelt Annekee: “Matthijs zou onnozel zijn, ik verwend. Hij arrogant, ik een geldwolf. Hij een macho, ik een dom blondje. Mis ik nog iets?”

Deze vooroordelen komen vaak voort uit interviews die Matthijs heeft tijdens het voetballen. Het koppel vertelt dat in hun relatie er geen plek is voor ruzie en gedoe. Ze zien elkaar niet veel aangezien Matthijs zeven dagen in de week moet trainen. Elk moment dat ze samen zijn proberen ze het beste eruit te halen. Vaak doen ze dan niet heel erg veel, ze genieten gewoon van elkaars gezelschap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Het leven van Annekee

Annekee is dus model en heeft al heel wat fotoshoots gehad. Naast haar modellenwerk studeert ze ook rechten. Ze heeft zich ingeschreven bij de universiteit van Amsterdam en kunnen regelen dat ze op afstand kan studeren. Zo kan ze ook ondertussen nog doorgaan met haar modellenwerk. Rechten studeren zit in de familie Molenaar. Allebei haar ouders zijn namelijk advocaat.

Meest recente fotoshoot van Annekee Molenaar

Fotograaf Pablo Delfos deelde onlangs beelden van een shoot met Annekee in de hoofdrol. Pablo staat voornamelijk bekend om zijn zwart-wit portretten. Annekee heeft drie prachtige foto’s op Pablo’s Instagram. De waanzinnige foto’s vind je hieronder: