De carrière van Anna Nooshin

De 36-jarige Anna Nooshin werd geboren in Teheran, de hoofdstad van Iran. Ze vluchtte met haar familie op zevenjarige leeftijd naar Nederland, waarna het balletje begon te rollen. Ze rondde de studie communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam cum laude af.

Op 24-jarige leeftijd lanceerde Anna de website NSMBL, een online vrouwenmagazine. In 2015 begon haar tv-carrière, ze schoof regelmatig aan bij RTL Boulevard aan als mode- en lifestyledeskundige. In de tijd bracht ze ook nog twee boeken uit, On Top en On Life, waarin ze haar levensweg tot dan toe beschreef. In datzelfde tijdperk begon Anna met vloggen. Op haar YouTube-kanaal heeft ze inmiddels 280.000 abonnees verzameld.

In 2016 was Anna te zien als jurylid van Holland’s Next Top Model. Maar tegenwoordig is ze vooral bezig met haar werkzaamheden op Instagram, waar ze inmiddels al zo’n 920.000 volgers heeft verzameld. Dat grote aantal volgers verblijdt de knappe presentatrice regelmatig met kiekjes van haar prachtige figuur. Dat doet ze nu met het delen van een intieme zwangerschapsshoot, en ze heeft dan ook zonder twijfel een plek verdiend in onze lijst met de mooiste Nederlandse brunettes.

De presentatrice deelt intieme zwangerschapsshoot op Instagram

Op het platform deelt Anna een zevental intieme foto’s die haar zwangere buik accentueren. In het onderschrift vertelt ze dat ze de afgelopen maanden heeft beleefd als een emotionele rollercoaster, maar dat ze haar eigen lichaam nu respecteert. En daar heeft ze alle reden toe. Bekijk de betreffende fotoserie hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)