Maak kennis met onderneemster, modeblogger en presentatrice Anna Nooshin

Anna Nooshin is een Iraans-Nederlandse onderneemster, blogger en presentatrice. Ze vluchtte als zevenjarige met haar ouders en zus vanuit Iran naar Nederland. Anna heeft een succesvolle carri√®re opgebouwd en is een echte alleskunner. De 35-jarige begon als modeblogger, maar is sinds 2015 ook te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en heeft haar eigen YouTube-kanaal. Ook schreef ze twee boeken en presenteerde ze al sinds 2017 Holland’s Next Top Model. Daarnaast is ze ook nog eens een echte onderneemster met haar beautymerk Noosh beauty en is ze mede-oprichter van Instagram museum The Upside Down.

 

Op 29 april verschijnt er een documentaire op Amazon Prime Video over Anna’s leven. Het gaat om een vierdelige serie genaamd ‘Anna: Status‘. De serie gaat onder andere over haar vluchtelingenverleden. Op Instagram deelde ze eerder al de trailer van de serie. In het onderschrift zei ze onder andere: “Spannend dekt voor mij de lading niet. Ik ben lange tijd zo terughoudend geweest met het delen van veel priv√©-aspecten uit mijn leven”. Daar komt met de documentaire nu verandering in.

Haar prachtige foto op Instagram

Anna Nooshin heeft een actieve Instagram-pagina met maar liefst 963k volgers. Zoals je van een modeblogger kunt verwachten, post ze veel foto’s waarin ze haar outfits showt. Deze dame weet zeker hoe je mooi op een foto komt te staan. In een van haar meest recente posts poseert ze met een zwoele blik in een uitdagende outfit. Het zwarte topje laat weinig aan de verbeelding over en ook haar rokje showt nog wat huid.

Anna vindt het niet heel erg om uitdagend op de foto te gaan, ook niet samen met iemand. Een paar jaar geleden deed ze een intieme fotoshoot samen met Monica Geuze voor Linda.