Wie is Anica Zimmermann?

Anica Zimmermann is een Duitse influencer, die dol is op motoren. Wie haar pagina op Instagram een bezoekje brengt, zal verbijsterd zijn. Naast dat ze op de meest lijpe motoren, misschien nog wel lijpere tricks uitvoert, is ze ook nog eens een onwijs mooie vrouw. Een vrouw naar het hart van heel veel mannen. Vind namelijk maar eens een vrouw die bloedmooi is, dol is op motoren én ook nog een goed kan rijden.

Op Instagram heeft ze inmiddels al 448.000 volgers bij elkaar weten te verzamelen. En daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven. We zien (uiteraard) veel motor gerelateerde content, of hier en daar een snelle auto, maar de foto’s waar ze zelf opstaat mogen natuurlijk niet ontbreken. Waar je ook achterkomt, als je een blik op haar Instagram werpt, is dat ze naast motoren nog een hobby heeft: Golf. Als ze niet op de motor ergens op een schitterende plek in de wereld aan het crossen is, staat ze wel op de golfbaan.

golf
Instagram Anica

Actief op social media

Naast haar volle pagina op Instagram, is ze ook druk bezig met het bijhouden van andere social media. Zo heeft ze haar eigen YouTubekanaal en post ze regelmatig wat op TikTok. Op YouTube heeft ze een mooi aantal van 111.000 abonnees. Maar op TikTok gaat het echt hard met de motor gerelateerde content. Zo heeft 195.900 volgers op TikTok en is een van haar video’s maar liefst 6,6 miljoen bekeken. Tot slot heeft ze, zoals het een echte YouTuber tegenwoordig betaamt, nog een eigen merchandiseshop. Hier kun je onder andere truien, shirts en petten kopen.

Bekijk hieronder een aantal prachtige foto’s van het Instagramaccount van Anica Zimmermann:

Anica
Instagram Anica
Anica Zimmermann
Instagram Anica