Angela Robusti, de prachtige vriendin van Filippo Inzaghi

Filippo Inzaghi, die ook wel bekend staat onder zijn bijnaam (Super) Pippo, is een Italiaanse voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. Van 1991 tot en met 2012 speelde hij voor clubs als AlbinoLeffe, Hellas Verona, Piacenza, Parma, Juventus, Atalanta Bergamo en AC Milan. Daarnaast was hij ook te zien op het WK in 1998, EK in 2000 en het WK 2006 in het Italiaans voetbalelftal. Kortom, deze man heeft heel wat wedstrijden in de benen. Momenteel is hij nog steeds actief in de voetbalwereld, maar dan langs de zijlijn als trainer.

Hoewel hij als echte nummer negen heel veel goals maakte, scoort hij ook fantastisch op liefdesgebied. Zo heeft hij momenteel een relatie met de 34-jarige Angela Robusti. Deze Italiaanse schoonheid komt uit Rome en is onder andere werkzaam als ontwerpster, model en influencer.

Op haar Instagram-account heeft ze ongeveer 90 duizend volgers, die ze regelmatig van kiekjes uit haar leven voorziet. Van reizen tot aan foto’s van haar en haar gezin, waarop ook haar partner Filippo Inzaghi duidelijk te zien is. Samen met haar Filippo Inzaghi heeft ze twee kinderen, een dochter en een zoon. Bekijk hieronder enkele foto’s van het Instagram-account van Angela Robusti:

Angela Robusti vriendin Filippo Inzaghi
Foto via Instagram @anneannetteiris
Angela Robusti vriendin Filippo Inzaghi
Foto via Instagram @anneannetteiris