Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde (43) is een oud profvoetballer die voor onder andere Ajax gespeeld heeft. De voormalige buitenspeler is geboren op 30 september 1979 in Arnhem. Van der Meijde begon zijn professionele voetbalcarrière bij Ajax Amsterdam, Daar speelde hij van 1997 tot 2003. Tijdens zijn periode bij Ajax won hij verschillende nationale en internationale titels.

Andy kwam in zijn tijd als voetballer ook uit voor clubs als Internazionale, Everton en PSV. Momenteel is Andy druk bezig met zijn YouTube-programma ‘Bij Andy in de auto!’ en is hij ook te zien bij Veronica Offside, samen met Wilfred Genee en Wesley Sneijder.

Bij Andy in de auto!

‘Bij Andy in de auto!’ is een razend populair programma dat Andy sinds 2016 presenteert. In dit leuke en unieke programma interviewt hij bekende personen uit de sport- en entertainmentwereld, terwijl ze samen in de auto zitten. De setting van zijn interviews zijn vaak heel relaxed. Zo stelt Andy  zowel informele als persoonlijke over de gast hun leven, carrière, hoogte- en dieptepunten, en andere persoonlijke ervaringen. Dit resulteert vaak in grappige gesprekken die goed lijken te vallen bij de kijkers.

Hij gaat rijden in een gloednieuwe BMW XM

Andy reed eerst een hele mooie BMW X5M. Daar heeft hij duizenden kilometers mee gereden. Het lijkt nu tijd te zijn geworden voor een upgrade. En een upgrade kan je het wel noemen, want deze nieuwe BMW XM heeft een waarde van maar liefst 190.000 euro. Deze prachtige vierwieler is een hybride auto en met 490 pk een hele krachtige bak. Vanuit stilstand schiet deze auto van 0 naar 100 km/h in slechts 4.3 seconden tijd. Erg snel voor een SUV. Andy is niet lang geleden in Amsterdam gespot met deze prachtige aanwinst. Of Andy deze nieuwe bolide voor zichzelf heeft gekocht of voor zijn programma, dat moet nog blijken.

Zie hieronder een video waarin Andy van der Meijde gespot is in zijn gloednieuwe BMW XM:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo | 13 (@carspotting_24)