Voor de liefhebber van Aindroid-smartphones

Het aanbod in mobiele telefoons is groot. Bovendien heb je vaak specifieke wensen en weet je niet precies welke mobiel welke functies wel of niet bezit. Een smartphone is een belangrijk bezit, want hij ondersteunt ons bij veel dagelijkse taken en behoeftes. Via Androidtoestel.nl hebben wij daarom een selectie gemaakt van vijf Android-smartphones die perfect bij jouw hoge behoeftes aansluiten.

Huawei P30 Pro

Deze mobiel heeft een driedubbele camera met kunstmatige intelligentie. Daardoor kan de camera situaties herkennen en daar de instellingen op aanpassen. De hoofdcamera heeft maar liefst 40 megapixel, die van 20 kan grote vlaktes perfect fotograferen en de camera van 8 megapixel heeft een periscopische zoom. Hierdoor kan je flink inzoomen zonder kwaliteit te verliezen. Portretfoto’s worden gemaakt met de Time of Flight sensor. Via infrarood licht worden met de Time of Flight sensor metingen uitgevoerd. Dit maakt jouw portretfoto’s waanzinnig mooi. De mobiel kan twee dagen mee wanneer hij is opgeladen en kan je kopen vanaf 669 euro.

Huawei p30

OnePlus 6T

Deze mobiel heeft onder andere camera’s met 16 en 20 megapixel. Ook heeft de OnePLus 6T een 6,41 AMOLED scherm. Verder beschikt het toestel over een nieuwe nachtmodus, waardoor je foto’s ’s die je ’s nachts maakt er nog beter uitkomen. De vingerafdrukscanner zit bij deze mobiel verstopt onder je scherm, waardoor je enkel nog het scherm hoeft aan te raken. De prijs van een los toestel gaat vanaf 479 euro.

OnePlus 6T

 

Google Pixel 3 XL

Het design van deze mobiel verschilt opvallend veel met eerdere modellen. Het scherm is groter gemaakt en de randen zijn juist verkleind. Verder heeft de mobiel een sterke speakerfunctie én kun je hem draadloos opladen. Redenen genoeg dus om deze topper vanaf 640 euro aan te schaffen.

google pixel 3 xl

 

Samsung Galaxy S9

Deze Samsung heeft ontzettend veel functies. Zo kan je met de AR Emoji functie je eigen gezicht in een 3d model zetten en kun je superslowmotion-video’s maken. Hij loopt op Android 9 en heeft veel mogelijkheden tot uitbreiding: 64GB. Ook is de irisscanner verbeterd, waardoor de mobiel veiliger en ook een stukje sneller werkt. Hij kost 569 euro.

samsung galaxy g9

 

Huawei Mate 20 Pro

Deze smartphone van 447 euro heeft een uitblinkende front camera, namelijk eentje met 24 megapixel. Zo sleep jij zonder twijfel die likes binnen. Het scherm is 6,4 inch met een resolutie van 3120 bij 1440 pixels. Bovendien heeft ook nog eens ontzettend veel opslagruimte: 128GB, niet geheel onbelangrijk als jij al die foto’s op wilt slaan.

Huawei 20