De jeans is ongelofelijk divers

In tegenstelling tot shirts en truien, die je vaak in een paar maten hebt, zijn jeans er in allerlei verschillende modellen en stijlen. Hoewel wijder vallende jeans stijlvol kunnen zijn in een comfortabele outfit, zijn jeans in skinny fit of slim fit de populairste modellen.

Een nette look combineren met een jeans

Vooral een slim fit broek kan, indien gecombineerd met nette schoenen en een mooie pull over, een casual-chique uitstraling aan je look geven. Mocht je een spijkerbroek willen dragen naar je werk of een andere zakelijke gelegenheid, kies dan voor een donkerblauw exemplaar. Draag hier bruine of zwarte schoenen onder en een mooi overhemd.

jeans
Foto via Instragram parkeryorksmith

Street style

Spijkerbroeken kunnen ook perfect dienen als onderdeel van een outfit die is gebaseerd op street style. In dit geval moet een spijkerbroek wat wijder vallen. Ook elementen als scheuren in de jeans of een spijkerbroek die wat korter is en die je draagt met hoge sportsokken en sneakers, dragen bij aan de stoere uitstraling. Het kledingstuk is dus erg divers en kan voor verschillende doeleinden worden gedragen.

Goede kwaliteit voor goedkope prijs

Of je hem nou draagt onder een jasje of enkel met een wit T-shirt: de jeans is dé broek die simpelweg niet kan ontbreken in jouw kledingkast, omdat je hem met alles kan dragen. Om je een handje te helpen hebben wij 10 spijkerbroeken geselecteerd. Een fijn detail is de prijs. Een kwalitatief sterke spijkerbroek mag wellicht wat kosten, maar dat er ook geschikte exemplaren bestaan onder de €100,- wordt met deze selectie maar weer eens bewezen.