ALDI-deal: Android smart-tv voor slechts € 349

De 50″ (schermdiagonaal van 127 centimeter) Ultra HD Android LCD smart-tv is dus binnenkort bij de filialen van de ALDI verkrijgbaar. De Android TV geeft je toegang tot duizenden apps en beschikt over drie HDMI-ingangen. Verder is deze smart-tv voorzien van 2x 10 RMS speakers en 1x 12 W RMS subwoofer, waardoor het geluid meer dan prima is.

 

Door middel van de Google-assistent kan je met deze Android TV snel toegang krijgen tot amusement, kan je smart apparaten aansturen en kan je antwoorden op het beeldscherm krijgen door middel van stemgebruik. Daarnaast heb je met het intelligente platform Android TV rechtstreeks toegang tot de meest uiteenlopende streamingdiensten met ruim 400.000 films en programma’s. Ook kan je met de geïntegreerde Chromecast video’s, foto’s of muziek draadloos van je smart-apparaten naar je televisie doorsturen.

smart TV aldi

Door de 4K Ultra HD is het beeld voorzien van veel scherpte en kleuren en wordt de resolutie van Full HD verviervoudigd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om hiermee oude films of series in heldere kwaliteit te bekijken. Zo kan je dus genieten van bioscoopkwaliteit in je huiskamer.

De 50″ Ultra HD Android LCD smart-tv is vanaf zaterdag 27 januari 2024 in een van de ALDI-winkels verkrijgbaar voor het relatief lage bedrag van 349 euro.