De ananas is een bekend symbool voor swingers

Vakanties zijn vaak de plek waarop we de grappigste en meest opvallende dingen meemaken. Via TikTok laat een stel weten op hun vakantie óók iets opmerkelijks te hebben meegemaakt. Het punt is alleen dat ze eerst zelf niet eens doorhadden wat er precies aan de hand was.

De vrouw van het stel, Linda, laat via TikTok weten dat zij en haar partner nietsvermoedend op vakantie waren gegaan met nieuwe zwemkleding. Hij droeg een zwembroek met ananassen, zij een bikini waarop de ananas stond afgebeeld. Niets aan de hand dus, zou je wellicht denken. Toch kregen ze al gauw opvallende blikken.

@linjeanwOops no one told me 🍍🍍🍍##notswingers ##oops ##pineapple ##ididntknow ##fy♬ original sound – Funny Tiktoks


Linda laat via TikTok weten dat zij en haar partner al gauw wel érg geïnteresseerd en aardig werden benaderd door andere koppels. Dat komt door de betekenis die de ananas heeft in bepaalde kringen. Linda was er niet van op de hoogte, maar het dragen of opvallend tonen van een ananas(-afbeelding) kán betekenen dat je openstaat om te swingen. Het symbool komt vaker voor op kleding, maar kan ook op andere manieren worden getoond. Denk bijvoorbeeld aan cruises of op campings. Onbewust leken Linda en haar vriend dus uit te dragen dat zij openstonden om met een ander stel van partner te wisselen.

Het is duidelijk dat dit niet de bedoeling was van Linda en haar vriend. De TikTok die ze er over heeft gemaakt is wel viral gegaan, waardoor er in ieder geval meer mensen nu van op de hoogte zijn. De volgende keer als je iemand voorbij ziet lopen met een ananasbikini, badpak of zwembroek, kán het dus zomaar zijn dat men dit met een specifieke reden draagt. De nadruk ligt op kán, want net zoals het geval was bij Linda kan het ook zijn dat de persoon de ananas gewoon leuk en grappig vind. Goed checken dus!