Amber van Meerveld maakt tandartsbezoek stuk aangenamer

Amber van Meerveld, dé mondhygiëniste die alles een stuk leuker maakt. Tandartsbezoek? Niet zo’n pretje, toch? Maar wat als wij je vertellen dat er een mondhygiëniste is die niet alleen je tandartsafspraak aangenamer maakt, maar ook een populaire influencer is? Amber is 24 jaar oud en woont in Zaltbommel.

Amber werkt in een tandartspraktijk in Nederland, maar vergaart langzamerhand bekendheid in heel Nederland. Op Instagram deelt ze updates over haar werk en dagelijks leven. Amber is niet alleen goed in haar werk, maar ze heeft ook een leuke persoonlijkheid en uitstraling. Haar Instagram staat vol met foto’s en video’s die een feest zijn voor het oog. Ze heeft passie voor haar werk en deelt dit op een leuke manieren met haar volgers. Amber ziet er bovendien ook nog eens goed uit, wat zeker bijdraagt aan haar populariteit. Kortom, Amber van Meerveld is de influencer die je dag opfleurt én je tandartsafspraak een stuk leuker maakt.

Amber maakt haar volgers gek met haar verleidelijke foto’s

Amber van Meerveld is een socialmedia ster en haar Instagram-account is het bewijs van haar groeiende populariteit. Met meer dan 21.500 volgers, een aantal dat ongetwijfeld zal blijven groeien, weet ze ongetwijfeld de aandacht van velen mannen te trekken.

Maar Amber is niet alleen een mooie influencer, is een echte levensgenieter. Als ze niet in monden kijkt, kun je haar vaak onder de zon vinden. Op haar Instagram-account zie je prachtige vakantiefoto’s van bestemmingen zoals Spanje, Dubai, Sölden, en nog veel meer. Ze lijkt altijd onderweg te zijn naar mooie landen, en met haar foto’s neemt Amber haar volgers een beetje mee op reis.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Amber van Meerveld:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber van Meerveld (@ambervmeerveld)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amber van Meerveld (@ambervmeerveld)